2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
انشالله.نه عزیزم دکترم گفت چون ۱۶هفته ت تموم شده بهتره زودتر آمینو بشی.خودمم شنیدم اگه خدایی نکرده م ...

غزال جان خیلی خوشحال شدم نی نی سالمه خدارو شکر عزیزم انشالله صحیح و سام بغلش بگیری💛❤️💛❤️💛❤️💛😍😍😍😍😍

@همسرممممممم ‍ عزیزم خیلی تبریک خداروشکرکه خداهردومیوه ونعمتشونصیبت کردخیلی خوشحال شدم.😙😍😘   ...

ممنون عزیزم😗😗😗

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزيزم چيزي نيست شما بارداري نبايد اصلا ناراحت بشي، منم لابد قسمتم نبود، فقط التماس دعا دارم ازتون كه ...

محیا جونم از خدا میخوام بزودی دلت شاد بشه خونریزی اینا تموم شد یه دوره خودت تقویت کن اقدامت شروع کن همسرتم تقویت کن انشارله جواب میگیری

استراحت خاصي هم داشتي؟ يا تغذيه ي خاصي؟ پري بعديت چن وقت بعد اومد؟ سر تاريخ خودش؟ بعدش اقدامتو كي شر ...

چند روز خواهرم اومد پیشم موند چون واقعاا جون نداشتم.خیلی ضعیف شده بودم انگار و کمردرد هم داشتم .دقیقااا سر چهل روز بعداز سقط پریود شدم.دکترم گفت سه ماه کافیه بعدش میشه اقدام کرد اما یه کم همسرم اسپرمش ضعیف شده بود خودمم تا یه سری ازمایش اینا بدم زمان برد و خودمم یکی دو ماه عقب انداختم اقدامم رو.فک کنم ۶یا ۷ماه طول کشید تا دوباره اقدام کردم

عزيزم چيزي نيست شما بارداري نبايد اصلا ناراحت بشي، منم لابد قسمتم نبود، فقط التماس دعا دارم ازتون كه ...

ایشالا عزیزم ولی یهو پستت وخوندم هنگ کردم ایشالا اینبار سالمه سالم باشه

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
[QUOTE=135269533]ان شاااله قسمت خودت به زودی سمیه جان💓[/QUOTE سلام نرگس جون فدات شم عزیزم گل دخترا ...

قربونت برم عزیزم دست بوستن😍

ان شاااله که همینطوره سمیه جان .قابل باشم دعات میکنم 😘

سلاااام دلکم جااان خوبی عزیییز دلم😍

سلااااام حنانه عزیزم😍😍😍 خوبی قربونت.چه خبرا،چیکار میکنی؟در چه حالی؟من امروز روز دوم پریودم بود وانشاالله از پریود بعدی اقداممو شروع میکنم

ممنونم خيلي مفيد بود توصيه هات، خيلي نياز دارم به راهنمايي،، راستش ترسيدم دياد استراحت كنم زبونم لال ...

انشالله ک هیج وقت برات پیش نیاد عزیزم  رحم شل میشه یعنی ضعیف میشه ی اصطلاح ک زنها همیشه میگم باید تو پریودی هم رحم و محکم کنی ک بتونه نطفه نگه داره الانم ک خونریزی داری بعد سقط رحمت ضعیف باشه خدایی نکرده نطفه نمیتونه نگه داره...کاجی چون ادویه هاش اکثرا استروژن داره خونریزی و قطع میکنه ی ستو اگ تونستی بده اگ هیجی تو رحمت نیست لازم نیست خونریزی داشته باشی چون فقط بدنت ضعیف میشه ..جون قلب تشکیل نداد ب نظرم بقایا چیزی نباشه ..اجیل خیییلی بخور قاووت بخور غذاهات ی مدت گوشتی باشه تا بدنت قوی بشه ..سقط از زایمان سخت تر..ب خودت حسابی برس تا انشالاه بدنت زود قوی بشه بو تخمدانت فعال بشه و دوباره مامان بشی..ی مدت استراحت کن تا بدنت ب حالت قبل برگشت کم کم پیاده رویی و بعد ورزش شروع کن ک انشالله طبیعی بدون دارو تخمدانهات فعال بشه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان