2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مژگان جون چشمت روشن عزیزم .خدا به دلت نگاه کرده یک پسر بهت هدیه داده چه حس قشنگیه.ان شاالله به ...

ممنونم آجی جون ایشالا قسمت خودت واین حس وحال ناب وتجربه کنی 

ایشالاااااااا دعاگوتون هستم ولی خیلی ها برام دعا کردن حالا کدوم مستجاب شده نمیدونم

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
نه عزیز دلم اصلااا.من کلا ۳یا ۴روز خونریزی داشتم

استراحت خاصي هم داشتي؟ يا تغذيه ي خاصي؟ پري بعديت چن وقت بعد اومد؟ سر تاريخ خودش؟ بعدش اقدامتو كي شروع كردي؟ خوب شد اومدي ببين چقد سوال داشتم

...
مرسی عزیزدلمممم هیچ وقت فراموشتون نمیکنم حتما حتما حتما برات دعا میکنم ایشالله تا ماه رمضون بعدی یا ...

فدات ان شاءالله 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم ان شاااله خدا واست حفظ کنه پسر کوچولوت رو.الهی که باعث سربلندی و افتخ ...

ممنونم حنانه جونایشالا قسمت همه

زایمان کردی؟؟؟؟؟

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋

[QUOTE=135269533]ان شاااله قسمت خودت به زودی سمیه جان💓[/QUOTE

سلام نرگس جون فدات شم عزیزم گل دخترات خوبن؟ برام دعا کن نی نی سالم باشه وقتی میرم سونوی قلب بگه قلبش میتپه و رشدشم خوبه بخدا دیگه هیچی نمیخوام.

ممنونم خيلي محتاجم ب دعاتون خيلييييي نرگس فردا انشالله زودي ميرم سونو، اگه چيزي مونده باشه فرصت هست ...

بزار ده روز از سقط بگذره بعد برو

تو این چند روز هم گرمیجات مصرف کن،طناب بزن ،پله بالا پایین کن،پیاده روی

که اگه چیزی هم مونده دفع شه

چی شده عزیزم؟؟؟؟😢😢😢😢

عزيزم چيزي نيست شما بارداري نبايد اصلا ناراحت بشي، منم لابد قسمتم نبود، فقط التماس دعا دارم ازتون كه بلكه به دعاهاي شما خدا دل منم شاد كنه و يه نيني سالم بزاره بغلم

...