2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
جانم

خودت حس میکنی ترشحاتت خوب بود تو زمان تخمک گذاری؟

جوش شیرین استفاده کردی یا نه؟ 

شوهرت قبل از اقدام قهوه خورد؟

پوزیشن نزدیکتون رو هم با عرض معذرت بگوو لطفا.

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
غزال خانوم دیدب گفتم نی نی سالمه  من بهت قول داده بودم،😉😉😉😉 تبریک میگم عزیزم خداروشکر بر ...

اره اره واقعا هنوز تو شوکم من😄😍مرسی عزیزدل.وای ببین آزمایش من وقتی خوب بوده توهم شک نکن ک بچه ت سالمه بخدا.همش میخوان پول بچاپن ازمون.حالا انشالله زود جوابت میاد خیالت راحت میشه.منم باید منتظر جواب دوم و انومالیم باشم الان😊

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم رفتم خواست بسازیم کنه قبول نکردم خیییلی کرونا زیاده دیگه قراره هر روز ۵ ۶ بار فشارم بگیرم ...

سلام عزیزم نترس زنداداشم پروتئین دفع میکرد وفشار بالا و مشکوک به مسمومیت بارداری بچه اش را 3روز از ماه نه گذشته بدنیا اورد هم خودش وهم بچه سالم بودن نگران نباش عزیزم

سلام عزیزم بخدا تو مطب بودم زنگ زدی...خدا رو شکر ب ارزوش رسید انشالله قسمت همه تون بشه 

عزیزم از حالت خبر نداشتم میخاستم خبر پسر بودن مژگانو بهت بدم 

بگم خانوم دکتر کارت حرف نداره 

میخاستم بگم تو یکی از بنده های نظر کرده خدایی که خدا وسیله قرارت داده تا آروزوی خیلیا بر آورده بشه

دیگه رفتم سر کارهای افطار تا الان که اومدم 

خیلی از ناراحتیت ناراحتم آخه خیلی دوستت دارم عزیزم 

مثل خواهر نداشته ام هستی 

نگران نباش انشالله آریا جون به سلامتی دنیا بیاد وزندگیت غرق شادی با دوام میشه

قسمت خودت ایشالاااااا

مژگان جون چشمت روشن عزیزم .خدا به دلت نگاه کرده یک پسر بهت هدیه داده چه حس قشنگیه.ان شاالله به سلامتی پسرتو بغل بگیری عزیزم🙏🙏خدا صداتو خوب میشنوه برای ما منتظرا دعا کن خدا بهممون یک پسر سالم بده🙏🙏

@همسرممممممم‍ عزیزم خیلی تبریک خداروشکرکه خداهردومیوه ونعمتشونصیبت کردخیلی خوشحال شدم.😙😍😘   @غزال7710‍ عزیزم خداروشکرالهی شکران شاءالله آنومالی هم خوبه واسه منم دعاکن استرس اینکه چرایه آزمایش درست ودرمون ندادم هنوزباهامه😙😍😘              @مامان_مهرسا_کارن‍ ان شاءالله گل پسرت سروقت سالم وسلامت میادناراحت نباش گلم😙😍😘

حالتو خریدارم عزیزم😍😍😆😆😆😃😃😃 خداروشکر،که به خواسته دلت رسیدی تو ان تی بهت گفته بود احتمالا ...

یه سوال از شما امیدوار جان. ماهیی که باردار شدی یه اقدام داشتی یا دوتا؟ میشه توضیح بدی دوباره که کیتت کی اوج گرفت؟ چند ساعت بعد از اوج همرنگ یا کمرنگ شد؟ اقدام چند ساعت بعد از اوج رفتی؟ 

اگه عکس کیت داری بزار لطفا. 

ببخشید اگه قبلا اینا رو گفته باشی و سوالم تکراری باشه

دوستای گلم میشه واسه زنداداشم دعاکنید.نینیش سالم باشه.نمیدونست ویه نی نی خدادادی داره میاد.درحالی که ...

انشالله عزیزم توکل بخدا ولی حتما نظر دو سه تا متخصص زنان بپرسید بعدا مشکل پیش نیاد خدای نکرده

دوستای گلم میشه واسه زنداداشم دعاکنید.نینیش سالم باشه.نمیدونست ویه نی نی خدادادی داره میاد.درحالی که ...

ایشاللا سالمه. قرص راکوتان واسه چیه؟

اخه😔 خ ناراحت شدم.دیشب بهت فکر میکردم میگفتم کاش تا هفته دیگ قلبش تشکیل بشه😢😢 محیا جون این سقطا ...

عزيزم وقتي دوائي نمونده كه بخوره چه انتظاري واسه تقويت داشته باشم من؟؟؟ ديگه اونوقت يعني همينه كه نميشه ديگه پس بايد هيچ وقت اقدام نكنم

...
اره اره واقعا هنوز تو شوکم من😄😍مرسی عزیزدل.وای ببین آزمایش من وقتی خوب بوده توهم شک نکن ک بچه ت سا ...

سلام غزال جون دي بهت گفتم باور نكردي، خيلي خوشحال سدم خداروشكر،،، غزال سقط شما اون دفعه طبيعي بود؟ ميدونم يادآوريش سخته و شرمندم از بابت سوالم، ولي به راهنماييت احتياج دارم، شما طبيعي سقط كردي يا با دارو؟ چن روز بعد براي چك كردن بقايا رفتي؟ سونو رفتي يا ازمايش بتا؟

...