2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062993 بازدید | 355317 پست

سلام دخترا

از همه ي دوستاي مهربون و نازنيني كه اين مدت به ياد من و به فكرم بودن و برام دعا كردن تا يه روزي خدا بهم نيني ببخشه بيييينهايت ممنونم

ببخشيد ديگه مشغول درداي سقط بودم نتونستم بيام به پياماي شما مهربونا جواب بدم

الان فقط يه سوال

حجم خونريزي سقط چقد بايد باشه

من الان شش روزه خونريزي شديد داشتم و نيني هم ديدم كه منو تنها گذاشت و علاوه بر كيسه بارداري چهار تكه بافت اندومتر هم متوجه شدم كه دفع شدن و نهايتا خونريزي امروز كه روز ششم هست ديگه خيلي كم شده، نگرانم

البته قبل از اون شش روز هم يه چهار پنج روزي بود كه خونريزي قابل توجهي در حد روزاي دوم پري داشتم، منظورم از اين شش روز از شروع قطع پروژسترون و دفع شدن وسايل بارداريه،،، نگرانم كه اين شش روز كافي نبوده؟؟يعني بايد ده روز خونريزي كامل بعد از دفع وسايل بارداري ميداشتم من؟؟؟

زعفرون دوس ندارم بخورم چون احساس ميكنم اتفاقا جلوي خونريزي رو ميگيره

ممنون ميشم راهنماييم كنين كه ايا به مظرتون سقط يه نيني شش هفته اي همينقدر هست ميزان خونريزي و دفعش؟

...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی خانومی. کیت‌۱۴ و ۱۵ کاملا هکمرنگ نیست انگار اونجوری که ادم تو عکسا میبینه. به نظر میرسه دو تا خط همرنگن .

اگه ۱۲ به اوج رسیده و تا ۱۵ همرنگ بوده نسبتا زیاد همرنگ بده. سیکلاتون ماههای قبل بارداری چند روزه بود معمولا؟

ماه های قبل بارداری هم کیت زده بودی ببینی کی پررنگ میشه و به اوج میرسه؟

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
سلام امیدوار جون آره خداراشکر‌ پسرررررر باورت نمیشه چقدخوشحالمممم زیر دست دکتر داشتم غش میکردم گریه ...

حالتو خریدارم عزیزم😍😍😆😆😆😃😃😃

خداروشکر،که به خواسته دلت رسیدی

تو ان تی بهت گفته بود احتمالا دختره؟

مرسی خانومی. کیت‌۱۴ و ۱۵ کاملا هکمرنگ نیست انگار اونجوری که ادم تو عکسا میبینه. به نظر میرسه دو تا خط همرنگن .

اگه ۱۲ به اوج رسیده و تا ۱۵ همرنگ بوده نسبتا زیاد همرنگ بده. سیکلاتون ماههای قبل بارداری چند روزه بود معمولا؟

ماه های قبل بارداری هم کیت زده بودی ببینی کی پررنگ میشه و به اوج میرسه؟

مرسی خانومی. کیت‌۱۴ و ۱۵ کاملا هکمرنگ نیست انگار اونجوری که ادم تو عکسا میبینه. به نظر میرسه دو تا خ ...

من از ماهی که اقدام به بارداری کردم کیت میزدم وکلا سیکلام 28روزه بود منظممم

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
حالتو خریدارم عزیزم😍😍😆😆😆😃😃😃 خداروشکر،که به خواسته دلت رسیدی تو ان تی بهت گفته بود احتمالا ...

عاره عزیزم حتی تو برگه هم نوشت احتمالا دختر ولی امروز گفت با قطعیت پسرررر

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
من از ماهی که اقدام به بارداری کردم کیت میزدم وکلا سیکلام 28روزه بود منظممم

مرسی عزیزم که جواب میدی.

اگه سیکلت ۲۸ روزه بودی احتمالا همون روز ۱۴ یا ۱۵ تخمک ازاد شده.

چون کیتت روز ۱۵ از همرنگ شدن در اومد و به به بیرنگی رفت.

من دارم سعی میکنم کیت ها و اقدام ها رو دسته بندی کنم ببینم میشه به یه نتیجه خوبی رسید راجع به کیت و اقدام یا نه. 

ایشاللا رژا و امیرعلی و مامان یلدا و بقیه بچه ها هم مثل شما دلشون شاد بشه. خیلی خوشحال شدیم برات.

ببخشید سوال پیچت کردم. سونو هم رفته بودی ماهیی که باردار شدی یا ماه های قبلش؟

اعظم فشار خيلي خطرناك ،مامان منم فشار داشت ،كلا غذازو بدون نمك ميخورد حتي يه كوچولو هم به غذاش نمك ن ...

وای من نمک خور حرفه این اصلا نمیتونم به غذام نمک نزنم

امروز از صبح همش تنگی نفس دارم 

خدا به خیر کنه