2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
ی پرستار توی تهران گفت قبلا کرونا بچها رو درگیر نمیکرد فقط باعث میشد انتقال بدن ب بزرگ ترها الان ولی ...

دلمون به این خوش بود بچه ها در حد سرماخوردگی این چه مصیبتی بود دانشگاه ما که تعطیل شده تا اخر هفته شما هم نفرستید ارزش نداره بخدا خیلی گسترش پیدا کرده این ویروس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلمون به این خوش بود بچه ها در حد سرماخوردگی این چه مصیبتی بود دانشگاه ما که تعطیل شده تا اخر هفته ش ...

اره بخدا...اونم دخترم ک اینقد ضعیف بدنش همیشه خدا سرما خورده س ..اصلا جوون نداره  این مریضی هم درمان نداره  .ماسک هم ک پیدا نمیشه باید چیکار کنیم خداقل بشینیم تو خونه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
سلام عزیزم..دست بوسن فداتشم..خودت خوبی؟ستایش عزیزم درچ حاله؟نسرین هنوزپری نشده بیبی هم دیگ نزده مادر ...

امروز بعد ۱۷ روز از آمپولا بیبی زدم منفی شد بعد چند ساعتم هاله ننداخت دیگه 😔

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
درسته ۱۷ و ۱۸ کیتام مثبت میشه ولی ماههای قبل رفتم سونو واژینال ۲۱ سیکلم بود گفت حوالی تخمک گذاریته

بعدش دوباره رفتی سنو ببینی تخمک آزاد شده یا ن؟ 

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
پامیشم میرم دسشویی لکه میبینم.ن به فامیلام بگم بیشتر استرس میدن بهم.سر بارداری اولم همه میدونستن ولی ...

عزیزم پس چاره استراحته تا میتونی خونه باش و دراز بکش تا بهتر بشی شیاف هم بگیر استفاده کن حتما یادت نره

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
سلام به همگی @مامان_مهرسا_کارن   @daryaa61   ببنید بیبی چک من مثبته؟؟؟؟

انگار هاله داره عزیزم امروز چند سیکلی؟ مارک بیبیت چیه؟

خوش بحالتون ماک مدرسه بازه هیچ چن دیقه بیشترکردن نایم مذرسه رو😒😒😒😒😒😒😒

ینی چی ای کاش تعطیلی بدن بچه هامون گناه دارن والله😒😒

نداددیگ😐 اینوببین

عجب دل خوشی دارن

فاطمه جان فقط بسپر بخدا  عزیزم خدا نگهدار بچه هامون باشه الهی آمین🙏

@مامان_مهرسا_کارن     @daryaa61     این چرا رنگ نمیگیره؟؟

چخبر عشقم؟بالاخره کیتت رنگ گرفت ؟

مرسی خانومی.‌‌.خدا کنه تنها ارزوم اینه پسر داشته باشم اونم به خاطر شوهرم دوست دارم ارزوش براورده بشه ...

انشاءالله عزیزم خدا آرزوتون و برآورده کنه الهی آمیننن

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋
امروز بعد ۱۷ روز بیبی زدم منفیه حتی حاله هم نداره 😔

😖😖😖