2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
اصلا نمیشه سیکل ۳۰روزه تخمکش ۲۱ آزاد بشه شما حتما حوالی روز ۱۴تا ۱۸تخمکگذاری داری  اقدام ناموفق ...

درسته ۱۷ و ۱۸ کیتام مثبت میشه ولی ماههای قبل رفتم سونو واژینال ۲۱ سیکلم بود گفت حوالی تخمک گذاریته

بچها ی خبر شنیدم اعصابم بهم ریخت پسر برادر شوهرم اسم بچه ش کارن ..مردیم و زنده شدیم  ی اسم پیدا کردیم...مهرسا صداش میکنه کارن.‌.حالا میگین چیکار کنم بزارم زشت نیست؟؟ هرچی اسم پیدا کردیم تفاهم نداشتیم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فردا هم صبر میکنم ببینم چی میشه.به نظرت خوبه برم سونو یا نه فردا کیت بزنم ببینم چی میشه.

اگ سنو بری ک بهتره  البته اگ کیت رنگ نگرفت  اگ رنگ‌گرفت ک هیچی با کیت جلو برو

بچها نظر  بدین نو رو خدا...قرار بود بزاره ادوین نمیدونم کارن کجا ب کله شون خطور کرد..پارسا هم دوس داشتم اونم گداشتن .والا دیگه اسم نمونده😟

بچها ی خبر شنیدم اعصابم بهم ریخت پسر برادر شوهرم اسم بچه ش کارن ..مردیم و زنده شدیم  ی اسم پیدا ...

بی خیال خواهر هرچی رو دوس داری بذارچیکار به بقیه داری مهم خودتونین ک دوسش دارین .باز شما با شوهرت به توافق رسیدی منکه نرسیدم

بچها نظر  بدین نو رو خدا...قرار بود بزاره ادوین نمیدونم کارن کجا ب کله شون خطور کرد..پارسا هم د ...

عزیزم ولش کن.خیلی دوره نسبتش.میشه نوه ی برادر شوهرت درسته؟؟

به نظرم بزار کاری نداشته باش بهشون.اگه حرفی شد بگو اتفاقا ماهم کارن انتخاب کردیم.

خدایا شکرت🙏🌹و آرزویی که آرزو ماند...
آره عزیزم استراحت کن بهترین کاره نشاسته بخور من دیشب خوردم خیلی عالی بود یا فرنی کن یا تو آب حل کن ب ...

پامیشم میرم دسشویی لکه میبینم.ن به فامیلام بگم بیشتر استرس میدن بهم.سر بارداری اولم همه میدونستن ولی کسی درکم نکرد و خیلی خبرای وحشتناک و بدی بهم میدادن و یکی از نزدیکام بااینکه میدونست باردارم باهام دعوا کرد بخاطر اون خاطرات بد دوست ندارم بدونن حس میکنم کسی از بارداریم خوشحال نمیشه و نمیتونن ارومم کنن هیچ بدترم میکنن

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱
بچها نظر  بدین نو رو خدا...قرار بود بزاره ادوین نمیدونم کارن کجا ب کله شون خطور کرد..پارسا هم د ...

ای بابا ج اشکالی داره من برادرم،خواهرزادم و سه تا از پس عمو هام وعموم همه اسمشون محمد ج اشکالی داره

منم میخوام اگه پسرشه بزارم محمد هیرااااد نذرکردم

آنیا والند جگرگوشه هام عاشقتونم💋💋💋

البته قبلا عضو نیمه فعال این تاپیک بودم

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

هییی یادش بخیر دقیقا۲سال پیش  میومدم این تاپیک شلوغ تر بود قبلا یه خوش اومدی،،سلامی......میدادن دوستان 

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار