2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
خوب یه جای دیگه برو

الان رفتم یه hmg زدم بعد هم میرم توپارک میدوم .

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

خدا واست خوش بخواد یه زحمت دیگه دارم توروخدا حلال کن بپرس ازش طوریه روز ۱۵ آمپول آزاد سازی بزنم الان رفتم hmg زدم 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

بچه ها درست نی حرفایی ک توخصوصی بابچه ها میزنم رواینجابازگو کنم ولی الان خبربدی شنیدم توروخدا توروخدا ازته دل براستاره دعاکنین توروخدا دعاکنین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هرکی میتونه براش آیت الکرسی بخونه😭😭😭😭😭😭😭بخدا ثواب داره براسلمتی توراهیش آیت الکرسی بخونین🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

الان رفتم یه hmg زدم بعد هم میرم توپارک میدوم .

فردا هم اگه تونستی یه جایی برو سونو

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
بچه ها درست نی حرفایی ک توخصوصی بابچه ها میزنم رواینجابازگو کنم ولی الان خبربدی شنیدم توروخدا توروخد ...

ستاره ؟ چرا چی شده مگه ؟ من براش آیه الکرسی میخونم