2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062963 بازدید | 355317 پست
سلام رز عزیزم من رفتم سونو خدا راشکر کیست نداشتم فت هماتوم توی سرویکس که یعنی داری پریود میشی. شما ...

سلام عزیز 

خدا رو شکر ،،،من از دیروز پری شدم و‌این ماه میخوام محرک نخورم.توکل به خدا

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مارک روژان خوبه؟ من هرجا میرم مدیکور نیست.روژان هست

بله عزیزم مارک روژان خوبه 

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
بی بی چک نواری مدیکور هست عزیزم، بنظر خودمم منفیه چون از فرداش هر چی میزنم دو خط نمیشه ولی پر از کیس ...

موعدت مگه گذشته؟

خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت دخترهای نازی که بهم بخشیدی 🥰❤مگه داریم لحظه هایی شیرین ترازاین☺️خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت این لحظه هارو قسمت تمامی منتظران کن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام عزیز  خدا رو شکر ،،،من از دیروز پری شدم و‌این ماه میخوام محرک نخورم.توکل به خدا

آره عزیزم همینطور بهتره منم دکتر گفت برو بدو وطناب بزن اگه نشدی بیا آمپول بزن ولی امروز که رفتم سونو پیاده روی کردم یکم خونریزی پیدا کردم ولی الان که توخونه ام دوباره بند اومده انگار تا فعالیت دارم اینم میاد بعدش نه 

فکر میکردم با ضخامت اندومتر14 اگه بازشه خیلی خونریزی داشته باشم ولی فعلا که خبری نیست.😞😞

پس نتیجه میگیریم برا تو کیست شده چون کیت من رنگ نگرفت فولی ریزه بود زودتر پری اومد برا تو کیت رنگ ن ...

آره عزیزم امروز رفتم نه خدا را شکر کیست نداشتم ضخامت اندومتر14 بود ویه هماتوم توسرویکس که گفت داری پریو  میشی 

فکر کنم دارو خانم کریمی حسابی هورمونام را بهم ریخته 

تا پیاده روی تند وفعالیت دارم یکم خون میاد وقتی استراحتم اونم بند میاد

دکتر گفت برو طناب بزن یا بدو تا باز شه اگه نشد بیا آمپول بگیر

به نظرت آسپرین بخورم باز بشه یه خانمی توسنو میگفت من تاعقب میندازم یه آسپرین میخورم صبحش پریود میشم

حالا نمیدونم بخورم؟؟

سلام رز عزیز خوبی  شما این چند وقت اقدام داشتید؟ رژیم و‌رعایت کردی تا الان

سلام عزیزم

رژیم رو که فقط سرکه نخوردم وگرنه رعایت نکردم،لبنیات هم کم و بیش خوردم.اقدام هم داشتم ولی تا حالا قسمتم نشده.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️