2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062993 بازدید | 355317 پست

آزمایشش خوبه خدا رو شکر.

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
محتاجم به دعاتون نرگس خیلی دلتنگم بخدا خستم 😔خدا بچه هاتو واست حفظ کنه عزیز دلم

الهی من قربون اون دلت بشم که.مطمین باش روزی که بی بی مثبتت رو داری بهمون نشون میدی دور نیست اصلا.خدا ان شااااله به زودی حسابی غافلگیرت کنه😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک.همه چی خوب باش عزیزم🙏🙏💓

فدات فعلا که هزینش زیاده نمیدونم به همسرم گفتم تا شب بیاد معلوم نیست کی برم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
واسه بچه دار شدن فقط شب اقدام کن.امشب اقدام کن خب.اسپرم تا ۳ روز زندس

این احکامو از کجا در میارین که اینطور با قاطعیت کاسه دیگران تجویز میکنین🤔🤔🤔🤔🤔

یعنی چی تو روز نمیشه اقدام کرد

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
اره شکر خدا  امروز داشتم جاروبرقی میکشیدم ازم گرفته میگه مامان تو خسته میکشی من برات میکشم اخه ...

اخي عزيزم از همين الان به فكرته خوشبحالت 😍😍

واي من الان دلم ميخواد دوش بگيرم يا يكم استراحت كنم يا كارامو بكنم اصلا نميتونم ولش كنم يا گريه ميكنه دنبالم يا خرابكاري ميكنه اگه يه بچه بزرگ داشتم ميزاشتمش پيشش كه بگيرتش يا باهاش بازي كنه يادش بده چهار دست و پا بره راه بره يا خودش غذا بخوره خب واسه بچه دومم ديگه راحتم پسرمو ميزارم بالا سرش يادش بده 😂😂

♥️
فدات فعلا که هزینش زیاده نمیدونم به همسرم گفتم تا شب بیاد معلوم نیست کی برم 

مراکزدولتی برو تاکمتردربیاد ولی یه چیزیم هست دقت خصوصی بیشتره

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

اخي عزيزم از همين الان به فكرته خوشبحالت 😍😍 واي من الان دلم ميخواد دوش بگيرم يا يكم استراحت كنم ي ...

اره عزیرم منم اینا رو سر حنانه تجربه کردم واقعااا ادم کلافه میشه😄ایشااااله عزییییزم.خدا پسر گلت رو حفظ کنه واست خااانومی😍😍😍

قربونت برم عزیزم.همه ی فرشته ها دوست داشتنی هستند چه دختر چه پسر.نمیدونم اونموقع ها که سونوی حنسیت ن ...

حرفات خیلی قشنگه و کاملا همیشه از پیامهات معلومه که چقدر بیصبرانه منتظر دیدن این فرشته کوچولو هستی . من که همیشه وقتی پیامهاتو میبینم میگم خداکنه منم برای بچم با هر جنسیتی همین فکر رو بکنم. من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که کسی واقعا فرقی بین دختر و پسر نمیزاره و این منم که میگم این راه هو امتحان کنم تا ببینم اونم چه مدلیه. ولی فقط همیشه بخدا میگم یه بچه سالم و صالح اگه صلاح میدونه بمن بده 

امیدوارم کوچولوتو صحیح و سالم بغل کنی و با دیدن روی ماهش کیف کنی

خدا جونم دوست دارم! شکرت...
خب دکترم گفت فردا شب. تخمکم آزاد نمیشه امشب.چرا نمیشه صبح اقدام کرد؟

صدقه بده و صبح اقدام کن....چون میگن چشم بچه چپکی میشه...اینو امامان گفتن  

یا عَلِیُّ ، لا تُجامِعِ امرَأَتَكَ بَعدَ الظُّهرِ ، فَإِنَّهُ إن قُضِیَ بَینَكُما وَلَدٌ فی ذلِكَ الوَقتِ یَكونُ أحوَلَ ، وَالشَّیطانُ یَفرَحُ بِالحَوَلِ فِی الإِنسانِ.

ترجمه فارسی: ای علی! بعد از ظهر با همسرت نزدیکی مکن که اگر در این هنگام فرزندی برایتان تقدیر شود ، احول (چپ چشم) خواهد شد و شیطان نیز به کژ چشمی انسان شادمان می شود.

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

@jigar_shosho  

شما هم نیستی عزیزم؟ 

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)