2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3062997 بازدید | 355317 پست
Molasadr  ببخشيد براي تغيير تاريخ پريودي از چندمين روز پاكي بايد قرص رو خورد؟

باید بدونی قمر در عقرب کی شروع میشه.تاریخ پریودت چیه بعد قرصو بخوری

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه دکتر تشخیص واریکوسل خفیف داده  به نظرت با این ازمایش و‌بدون عمل باردار میشم؟؟؟

عزیزم فقط با سونو مشخص میشه 

واریکوسل خفیف بهتره عمل نکنی چون تاثیر انچنانی نخواهد داشت از نظر من این زمایش عالیه دختر به واریکوسل نمیخوره 

همسر من واریکوسلش گرید ۳بود 

من ماه دوم اقدام باردار شدم 

دکترش هم گفت با همین وضعیت هم دوباره باردار میشی اما خوب ممکنه زمان ببره 

که هفته پیش عمل کرد 

اما من مطمئنم ۹۰ ٪مشکل من بودم چونکه قرص هر وقت خوردم تخمک گذاری نداشتم و کیست شد

بقیه ماهها هم طبیعی بازم تخمک کذاری نداشتم چون ۱۳،۱۴بود اندازه  فولیکولم در حالت طبیعی 

فقط این ماه تخمک گذاری داشتم و فردا اگه ازمایشم مثبت باشه تازه با پسرفت ازمایش اسپرم همسرم باردار شدم

انالی جان شما یادمه سیکلت موقع اقدام 25 روزه بود درسته؟؟

آره عزیزم ۲۵ روزه شده بود از وقتی جلوگیریم رو قطع کردم و خیلی پریودام منظم شده بود

ماه سوم اقدام هم باردار شدم

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
عزیزم فقط با سونو مشخص میشه  پاریکوسل خفیف بهتره عمل نکنی چون تاثیر انچنانی نخواهد داشت از نظر ...

انشاءالله که مثبت میشه و نه ماه رو‌به سلامتی طی میکنی 

با این همه قرص تقویتی و تغذیه باز خیلی خوب نیست نتیجه ی ازمایشش😢

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
عزیزم فقط با سونو مشخص میشه  واریکوسل خفیف بهتره عمل نکنی چون تاثیر انچنانی نخواهد داشت از نظر ...

کجا عمل کرد همسرت؟؟؟کدوم دکتر منظورمه؟؟البته اگر تهرانی بگو عزیزم

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
سلام من با اینکه خیلی وقته منتظرم ولی این روزها رو رعایت میکنم.اصلا توصیه نشده و میگن اگه بیخبر هم ...

ممنون. پس بهتره چند روز قرص بخورم چون همیشه توی قمر در عقرب میفته. نمیدونید چند روز و از کی باید قرص بخورم؟