2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
نه اصلا چیزی از اون صبای عشق پسر باقی نمونده. کشتمش. الان فقط و فقط بچه سالم میخوام. من حتی اسم د ...

سلام عزیزدلم خوبی؟چقدر یادت میکردم یادمه ناراحت شدی و نیومدی تاپیک

خداروشکر که آروم شدی،خدا گل دخترت رو حفظ کنه برات💓🌹💓🌹💓🌹💓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیوا جان عالی عالی عالی هرچی بگم باز کمه خیلی عالی صدرصد بچه ت پسر میشه‌‌.‌.خیلی خوبه همه چیز خدا رو ...

دکتر بهم قرص ویتاگنوس،متفورمین،کلومیفن داد خوبه؟

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
اومدم بگم من کسی هستم که از ۵سالگی بهم فهوندن پسر خوبه و دختر خوب نیست(نه اینکه بده) به ۱۴سالگی رسی ...

درسته صبا جون من با حرفات کاملا موافقم فقط و فقط خواست و تدبیر الهی هست نباید بگیم من رژیم گرفتم ب خواسته م رسیدم یا روز تخمکگذاری رو رعایت نکردم ب خواسته م نرسیدم و فلان

هستن کسایی ک بدون رژیم و بدون مقدمات قبل اقدام ونذر و نیاز ناخواسته  پسردارشدن یکیش دختر عمه ی خودم

و هستن کسانی ک با هزار جور رژیم و رعایت همه موارد ب خواسته شون نرسیدن مثل شما پس ی جای کار میلنگه

اینجا فراتر از خواسته ی ما ی نیروی برتری وجود داره و اون مشیت الهی هست

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
شیوا جان عالی عالی عالی هرچی بگم باز کمه خیلی عالی صدرصد بچه ت پسر میشه‌‌.‌.خیلی خوبه همه چیز خدا رو ...

ولی نمیدونم چطور باید بخورم اینا رو

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️
سلام..مبارک باشه خدا بلاخره به آرزوت رسوندت

سلااام صباجون دلم برات تنگ شده بود چند بار سراغتو گرفتم عزیزم همه ی حرفاتو خوندم چند وقته نیستی ولی منم حدودا دو ماه پیش یه متن زیاد نوشتم و  گفتم این و کیت سونو گیاهی جدول همش الکیه تمام حرفات واقعیه اونجا که گفتی خودت و شوهر ت زیارت عاشورا هر شب میخوندین گریه کردم 😢😢😢واقعا خرج کردن این همه خیلی کلافه کنندس .

به سلامتی نینیت نزدیکه بیاد پیش مامان مهربونش انشاالله اونقدر دخترت پیشرفت که تمام فامیل به داشتن همچین فرزندی حسرت بخورن 😍😍😍😙😙مراقب خودتم باش حسابی به خودت برس بعد زایمان تقویت شی 🌼🌼🌸🌸🌹🌹پیشاپیش تولدش مبارک 😍😍😍😘😘😘🌷🌷🌷🌸🌹🌻🌼

فدات تو هنوز باردار نشدی؟!

نه عزیزم  ماه پیش کیتم رنگ نگرفت فکر کنم تخمکگذاری نداشتم اینماه الان 15سیکل هنوز منفیه دعا کن کیتم رنگ بگیره البته اینماه اقدام ندارم ولی خوب اگه رنگ نگیره یعنی تخمکگذاری ندارم بدون تخمک هم که بارداری محاله

فرانمهر از روز چندم کیت گذاشتی؟

من از پايان پريود

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
ااااا توام اینجایی 😍عسل بانو جانم عزیزم نگران نباش. ایشالا همه چی خوب پیش میره استرس نداشته باش. من ...

سلام دوست عزیز شما خوبی،فدات مرسی از حرفا قشنگت،یکم این فشار ک میگن بالاس نگرانم کرده یکشنبه میرم پیش دکترم بینم چی میگه توکل بخدا

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم خوشحال شدم به خودت اومدی خدا حفظش کنه گل دخترتو ان شاءالله به مراد دلت هم میرسی . کی زایمان می ...

سلام عزیزم.

ممنون گلم.

ایشالا آخر خرداد باید بیاد اما چون طبیعی میخوام بیارمش دیگه معلوم نیست کی بیاد.

اسمشو نیلا گذاشتیم.

بچه یه امانته مهم نیست این امانتی چیه مهم اینه من از این امانت خدا درست نگه داری کنم.

خدایا تا لحظه مرگم سایه ی پدرومادرمو رو سرم نگه دار.
سلااام صباجون دلم برات تنگ شده بود چند بار سراغتو گرفتم عزیزم همه ی حرفاتو خوندم چند وقته نیستی ولی ...

سلام عزیزم.

اتفاقا منم به یاد تک تکتون بودم.

امیدوارم همتون مخصوصا اونایی که فارغ از بحث جنسیت فقط منتظر بچن خییییلی زود دلشون شاد بشه.

کاش آدمی انقد مساعل کوچیک رو برا خودش دق دقه نکنه.

چقد از خود قبلیم خجالت میکشم که تمام فکرم و دق دقم این بود آلت بچم چی باشه.

خیلی مسخرس گرچه خییییلیامون برا این چیز جزیی هزارتا دلیل و برهانم داریم ولی باورکن همش بهونس.

بچه چه پسر چه دختر ۱۸سال امانته دستمون بعدش میره ایشالا بتونیم امانت دار خوبی باشیم.

سلام عزیزدلم خوبی؟چقدر یادت میکردم یادمه ناراحت شدی و نیومدی تاپیک خداروشکر که آروم شدی،خدا گل دختر ...

سلام هلن جان.

خوبی عزیزم.

ممنون گلم.

چقد تو فکرت بودم بخدا.

باردارنشدی؟

نه عزیزم  ماه پیش کیتم رنگ نگرفت فکر کنم تخمکگذاری نداشتم اینماه الان 15سیکل هنوز منفیه دعا کن ...

ایشالا برنامه ایی که خدا واسه زندگیت کرده با آرزوی دلت یکی بشه.

سلام دوست عزیز شما خوبی،فدات مرسی از حرفا قشنگت،یکم این فشار ک میگن بالاس نگرانم کرده یکشنبه میرم پی ...

نگران نباش همه چی خوبه.احتمالا میخواد بگه فقط نمک نخور.وگرنه چیز خاصی نیست.اونم اگههه بگه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان