2777
2789
عنوان

هرچی دوس داری بگو💚

100 بازدید | 26 پست

بیاین صحبت کنیم هرچی دل تنگتون میخواد بگید سرگرم شیم 

مثلا از روتین زندگیتون بگید  درس میخونید یا شاغل هستین چند سالتونه تفریحتون چیه 

اول خودم بگم درحال حاظر بیکارم فقط بخور و بخواب 😌😂 و فقط باشگاه میرم و آخر هفته ها با خانواده وقت میگذرونم گاهی هم رفیق و دارم سعی میکنم از رفیقام فعلا فاصله بگیرم در کل از آدما 🥲

مطلقم باپسرم خونه پدرمم 💔 روزای سختی میگذرونیم

تمام کارهای خونه هم برعهده خودمه 

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان منتظر جواب پیام یه نفرم که منم خودم جواب یکی دیگه رو بدم😐

میبینی چه پیچ تو پیچی شده؟ 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

شنبه سالنم و باز میکنم 

پسرم مریض شد سالن و بستم2سال و رد کرد خونه کار میکردم

ولی باز قسمت شد سالن بزنم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

همین الان منتظر جواب پیام یه نفرم که منم خودم جواب یکی دیگه رو بدم😐میبینی چه پیچ تو پیچی شده؟

کاملا درکت کردم

منتظری رفبقت جواب بده و جواب اونو کپی کنی واسه رل یا کراشت همینه نه؟😂😂

کاملا درکت کردممنتظری رفبقت جواب بده و جواب اونو کپی کنی واسه رل یا کراشت همینه نه؟😂😂

نه عزیز من 

فاقد رل و کراشم😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

تو اوج فقر و بدبختی بزرگ شدم ازدواج اجباری الان با یه بچه زندگی جهنمی استخدامی شرکت کردم قبول شدم 

بخاطر لباس فرم و هزینه های رفت امد به شهر نمیتونم برم آموزش ببینم دلم خونه 

ای جونم انشالله موفق باشی پسرتون چیشده

فلج مغزی شد برای اشتباه پزشکی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دوسدارم خیاطی یاد بگیرم

اگ علاقه داری خیلی خوبه چون وقتی علاقه داشته باشی خیلی کم پیش میاد خسته بشی و واقعا هردفعه ک نتیجه کارتو ببینی غش و ضعف میری در کل کار قشنگیه و درآمد عالی داره🥲