2777
2789
عنوان

بیایید بگید من مقصرم

73 بازدید | 3 پست

امشب شام مهمون داشتیم برادرم ها و دایی مهمون بودن بعد پدرم ی اخلاق بدی که داره همش جلوی مهمون میگه فلان کار کنید مثلا چای بیارید یا سفره رو پهن کنید همیشه قبل مهمونی بهش می سپرم چیزی نگه امشب یادم رفت دوباره برگشت با اخم و صدای بلند گفت پس نمیخوای سفره رو باز کنید منم زود از کورا در رفتم گفتم اگه شما داد نمیزدید ما نمی‌خواستیم سفره رو پهن کنیم بعدا از دستش عصبانی شدم که چیکار داری بشین ما خودمون وقتش میدونیم واز اینکه جواب پدرمو جلوی جمع دادم‌ناراحت شدم به نظرتون من مقص  بودم اعصابمو خراب کرد

خب بنده خدا حتما گشنش شده بود 😅

بستگی داره چقد با داییتون خودمونی باشین .اگه جدی و رسمی هستین یکم کارت اشتباه بود .بابات کوچیک شد 

ولی اگه با داییتون راحتین .نه زیاد ایرادی نداشت 

و در هر دو صورت یکم کضم غیظ کن .کنترل کن خودتو .چرا انقد زود جوش میاری؟؟

خب بنده خدا حتما گشنش شده بود 😅بستگی داره چقد با داییتون خودمونی باشین .اگه جدی و رسمی هستین یکم کا ...

میدونه کارم اشتباه بود ولی آخه بار اولش نیست باید هربار بسپری بهش چیزی نگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه کارم اشتباه بود ولی آخه بار اولش نیست باید هربار بسپری بهش چیزی نگه

اخی .بابای من انقد تو اینجور چیزا بی توجهه .رفتارش با ما هم هیچوقت زیاد صمیمی نبود ‌برا همین همیشه باهاش با رودربایسی و اتوکشیده حرف میزنیم