2777
2789
عنوان

بیایین بگم سرچی کات کردم

104 بازدید | 12 پست

من تاحالا هزار بار کات کردم برگشتم باز

این دفعه سراین موضوع

گفت درخواست دادم پیج روبیکات قبول کن گفتم نه نمیخوام کسی تو روبیکا فالوم کنه هیچ کس فالوم نداره نمبخام اطرافیانم که شماره مو دارن نگاه ککن بگن این کیه

گفت تو حتما داری یه چیزی پنهون میکنی فردا ازدواج کنیم خدا میدونه چی پنهون کنی و سر این کات کردم

کلا هروقت تو ابنستا انلاین میشدم پبام میداد این رفتارش اذیتم میکرد حس میکردم همش چکم میکنه و وواقعا همیشه ساعت انلاینی مو تو همه برنامه ها چک میکرد

شما باشید با همچین کسی ازدواج میکنیدد

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش مهم بودی که چک میکرد خب:/

خوب به نظرت این چک کردنه به خاطر کنترلگریه به خاطر شکاک بودنه به خاطر چیه

اخه من این اخلاق ندارم

اخه ابجیم تو روبیکا هست میترسم یه روز گیر بده بخاد بیاد تو پیجم روبیکا که سم خالصه

پسره بچه ست درک هم نمیکنه شرایطت رو کار خوبی کردی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

بنظر من کلا کات کن بیا بیرون از این رابطه اون بنده خدارو هم اذیت نکن بزار بره ادم زندگیشو پیدا کنه

یعنی من کارم اشتباهه؟

یعنی من کارم اشتباهه؟

آره 

مشخصه میلی بهش نداری 

وگرنه کسی که عاشق کسی باشه 

هر ثانیه باهاشه 

یا هر ثانیه هم نباشه نمیاد اینجوری بگه 

رسوای عالم بشه محاله از عشقش بگذره

جاااااانه عمت لایک نکن !