2777
2789

یکی از همسایه ها که در یکی از ییلاقات شمال خونه اجاره میدن تعریف میکردن که یه روز عصر  دوتا زوج اومدن خونه اجاره کردن

شبش یکی از دخترا میاد به صاحبخونه میگه یه اژانس بگیرید برام تا اولین شهر نزدیک به ییلاق، ازون شهر تا جنوب کشور هم  لابد با یه ماشین دیگه قرار بود بره

صاحبخونه میگه باشه و چند دیقه بعد یکی دیگه از دخترا میاد میگه فعلا دست نگه دارین، شبه و جاده ها خطر داره و اینا

فردا صبح که میشه دوتا دخترا با هم برمیگردن جنوب

و دوتا پسرا هم زنگ میزنن به رفیقاشون که بیاین فلان ییلاق

و دوشب دیگه هم میمونن ( مشروب و قلیون و ورق شونم به راه بود)

من هنوز دلم پیش اون دوتا دختر بیچارس که چقدر غزیبانه برگشتن درحالی که اون دوتا پسر به هیچ جاشون 

نبود😮‍💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که به پسرا اعتماد میکنه و اینهمه راه باهاشون میرن مسافرت و همخونه میشن باید توقع همچین چیزی هم د ...

پسرا ظاهرا اوضاشون توپ بود

از ماشینشون و خریدا و ریخت و پاشاشون مشخص بود

این بنده خدا هام فکر میکردن اینا زن و شوهرن که بهشون خونه دادن