2777
2789

اخلاق سم ندارن، ولی یکیش برام یکم عجیب بود وقتی میوه میخرن حتی اگه یه جعبه باشه همه شو میشورن میارن میزارن وسط همون وعده میخورن تموم میشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اقا جونم بگه جاری من شوهرش کارمنده واز قدیم هم کار کرده هم  کارمند بودا شاید ۱۷یا ۱۸سال این کار کرده وکارمند بوده

بعد بهترین ماشین وبهترین خونه تو منطقه شهرمون دارن از وسایل همه جیزززز عالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرشوهرم یه اختلال روانی داره به اسم شخصیت نمایشی!اخلاق های عجیب و غریب زیاد داره ولی عجیب ترینش اینه که لباس تکراری نمیپوشه!😁سه تا اتاق تا خرخره لباس های ایشونه از ما هم قرض میگیره

بعد این اصلااااا ب خودش نمیرسه مانتو زمان عروسیش تنشع وتا حالا ن لبلس خریده ن وسایل ارایشی هیجییی ها تفریحم ک اصلا نمیدونه وتا حالا فک کنم اصلا رستوران کافه اینحور چیزام نرفتن فقط سختی میکنه فقط خیلیی اخلاق های خاصی داره خیلیی

عمه ها و عمو های شوهرم با خواهر شوهرم  زیاد خوب نیست یعنی باهم سر سنگینن خدا نکنه یکی بمیره سریع همه چی یادشون میره و باهم خوب میشن باز بعد یکی دوماه میزنن ب تیپ و تاپ هم 😐🤣

کاربری دومه 😐😐🤐

بعد این میره خونه ها کار میکنه چیزایی ک مردم بهش میدن استفاده میکنه بعد مثلا مانتویی ک بهش میدن بقیه همونم نمیپوشه قایم میکنه بچه هاش بیجاره سر وضع خوبی ندارن لباس نمیخره براشون اصلااا هیج کس خونشون دعوت نمیکنه دعوت کنه مثلا یک سهم گوشت میزاره برا دونفر

یک جایی میره خوراکی ها بیارن برمیداره میاره یک جا رفتیم کل شکلات های طرف ریخت تو کیفش امد خونمون قایمکی رفت تخمه ها ریخت تو کفش تو خیابون برا بچم کیک خریدم یک تیکه اش قایمکی گذاست تو کیفش

تا جایی ک بتونن از بقیع پول میکنن بقیه منظورم شوهرم تا حدودی داماد کوچیکتر ولی داماد بزرگه رو نمیده

مثلا میوه نسیه میکنن و پولش نمیدن

عوضش حسابی بخور و بگرد و لباس خوب ! با پول مردم 

خیلیم ادعا دارن

ی رفتار عجیب دیگه وقتی میریم عروسی با کسی سلام احوال‌پرسی نمیکنن آنقدر دیر میرن موقع شام

بعدم میشینن ی گوشه بالای تالار جدا از بقیه حتما باید فاصله داشته باشن از بقیه

و بعد بقیه بیان باهاشون سلام کنن

ولی  ما خودمون اینطور بودیم وقتی وارد می‌شدیم تو تالار هر کس از قبل اونجا بود رو چرخ میزدیم سلام میکردیم