2777
2789
عنوان

دنیای پسردارا چه شکلیه⁉️

294 بازدید | 32 پست

من قبل بارداری و حتی مجردی، تموم زندگی و ارزوهامو با دخترکم تصور می کردم

هیچ ذهنیتی از پسرداری ودنیای پسرا ندارم😁

حس می کنم هنوز نتونستم کنار بیام😁البته باز خداروشکر سالمه

_

ولی یه چیزی خیلی غمگینم میکنه… اینکه همه میگن دختر غمخواره و دلسوزه… دختر دلش برای پدر مادره😢

یعنی پسر اینطوری نیست؟🙃🙃

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط تروخدا روی تربیتش خیلی کار کن 

پسر نیاز به تربیت خیلی زیادی داره که تبدیل به نر های الان نشه. جوری بزرگش کنید که خودشو برتر از دختر ندونه و نفرین پشت والدینش نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جوری که دختر دلسوزه پسر اینطور نیست من جفتشو دارم پسرمم جونش برام در میره ولی محبت دخترم چیز دیگه ایه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اتفاقا پسر خیلی هوای مادرشو داره مخصوصا وقتی بزرگ شد 

تنها مردی که واقا میتونی مطمعن باشی عاشقته پسرته♥️پسرا مامانین

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

منم عاشق دختر بودم خدا صلاحم ندونست الان دو تاپسر دارم 

قشنگه دنیاشون اما در نهایت پسر دختر میرن سر زندگیشون و مستقل میشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والله من خودم ی پسر شش ساله دارم و اصلا از این بابت ناراحت نیستم چون دارم میبینم ک همسرم اصلا در حق پدر مادرش کم کاری نمیکنه ‌ و منم به عنوان ی عروس همیشع هواشون داشتم و تنهاشون نزاشتم.بنظرم وقتی خودم خوب باشم خدام هوامو داره