2777
2789

شما هم تجربه داشتین ؟

از ترس شام نخوردم میگم نکنه جوش؟بزنم باز

زردچوبه رو هم قطع کنم یعنی 

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با خوراکی های بو داده خارش میگیرم حتی مغز و داخل چشمم هم میخاره یه سیتریزین میخورم خوب میشم

خب پرهیز کنین و اینکه سیتریزین اثری در بنده نداره فقط مرگ چاره کارشه

آره داشتم،از دارچین بود

یک نفر گفت دارچینوعسل وآبگرم ناشتا بخور ،برای کم کردن وزنم،دوروز خوردم مرگو جلو چشمم دیدم،خارش وگر گرفتگی وحشتناک ،فکر میکردم از سرم آتیش میزنه بیرون

نمیتونم به پشتم بخوابم از بس خاروندن خون اومدهبا چی خوب شدین قرص تتراسایکیلین

نه عزیز من، قطع کردم سیتریزین خوردم وتا تونستم ماست وخنکی تا از بدنم دفع شد،تجربه خیلی بدی بود،لوراتادین ،وهیدروکسی زین رو امتحان کردی؟؟

نه عزیز من، قطع کردم سیتریزین خوردم وتا تونستم ماست وخنکی تا از بدنم دفع شد،تجربه خیلی بدی بود،لورات ...

نه امتحان نکردم چی هست؟ماست رو زدم روی پوستم از خارش شدید داشتم دیوانه میشدم شروع کردم خاروندن الانم زخم شده

یک نفر گفت دارچینوعسل وآبگرم ناشتا بخور ،برای کم کردن وزنم،دوروز خوردم مرگو جلو چشمم دیدم،خارش وگر گ ...

دور از جونتون منم ماست زدم داشتم میمردم از خارش شدید از بس خاروندن الانم زخمه فقط مرگ م باید برسه تا خوب بشه خارش هام

یک نفر گفت دارچینوعسل وآبگرم ناشتا بخور ،برای کم کردن وزنم،دوروز خوردم مرگو جلو چشمم دیدم،خارش وگر گ ...

خواهرم گفت و دلبازانه ادویه بریز غدا تا خوشمزه بشه واویلا شد 

نه امتحان نکردم چی هست؟ماست رو زدم روی پوستم از خارش شدید داشتم دیوانه میشدم شروع کردم خاروندن الانم ...

من چون سالیان سال هست حساسیت دارم،همه روامتحان کردم،قویترینش قرص هیدروکسی زین هست،البته شربتش هم هست،۱۰داره و۲۵شما از ۱۰ شروع کن شاید،اثر داشت،ولی خواب آوره

نه عزیز من، قطع کردم سیتریزین خوردم وتا تونستم ماست وخنکی تا از بدنم دفع شد،تجربه خیلی بدی بود،لورات ...

الان به هیچ وجه دارچین نمیخورین ؟ادویه دیگه چی

الان به هیچ وجه دارچین نمیخورین ؟ادویه دیگه چی

خیلی کم میخورم،اونجا نصف قاشق تو عسل ریختم،واقعا زیاد بود،الان دکترم تو رژیمم دارچین گذاشته امشب با ترس یک ذره خوردم،فلفل هم حالم روبدمیکنه