2821
2789
عنوان

عروسمون واقعا بیشعوره😡

410 بازدید | 29 پست

بچه ها چند روز پیش مراسم بچه ی پسر عمه ی پدرم بود

عموهام و باباهام‌ با پسرعمشون خیلی صمیمی بودن و از این اتفاق خیلی حالشون بد شد قرار بود عموم شهریور عروسی بگیره که همون شب گفت بخاطر پسر عمم نمیگیرم کنسله

بابام وقتی از مراسم برگشت اصلا صداش بالا نمیومد معلوم بود چقدر گریه کرده 

حالا شب قبل از مراسم تولد زن عموم بوده دیگه عموم برداشته دختر عمه هامو زنشو برده رستوران براش تولد گرفته

حالا هم میگه من عروسیمو میگیرم عمه هامم بهش گفتن ما که نمیتونیم بلندشیم برقصیم پس عروسیو واسه کی میخوای بگیری لااقل بزار تا چهلم بگذره ولی قبول نمیکنه معلومه زنش پرش کرده

حالا بنظر شما درسته واقعا؟پدرمم که برادر بزرگشه گفت من دخالت نمیکنم وقتی خودش شعور نداره من چی بگم

اصلا آدم برزخ میشه از کاراشون🤦🏻‍♀️

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

عقب باید بندازن خو

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عقب باید بندازن خو

عموم همون شب گفت اصلا عروسی نمیگیرم اما مشخصه دختره پرش  کرده که حتی حاضر نمیشه بزاره بعد از چهلم

نوه عمه تونو خدا بیامرزه

ولی چه تضمینی هست اینا مراسمو جابجا کنن و کسی دیگه تو این فاصله نمیره؟

بنده خداها هزینه کردن

کنسل کنن خسارت باید بدن

کاش یه کم درک کنیم و مهربونتر باشیم

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

ببخشیدا ولی بنظرم منم خیلی آدم باید بیشعور باشه وقتی همه عزاداران برای کی میخوای بگیرن

اگه شعور داشتن که ی شب قبل مراسم تولد نمیگرفتن

عموم همون شب گفت اصلا عروسی نمیگیرم اما مشخصه دختره پرش کرده که حتی حاضر نمیشه بزاره بعد از چهلم

عموت اشتباه کرده گفته نمیگیرم خب

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نوه عمه تونو خدا بیامرزهولی چه تضمینی هست اینا مراسمو جابجا کنن و کسی دیگه تو این فاصله نمیره؟بنده خ ...

عزیزم ماهم اینو درک میکنیم اما گفتیم بخاطر پسرعمشون لااقل بزارن بعد چهلم

بچه پسر عمه شوهرش میشه که فوت کرده؟خب درجه دو محسوب میشه.بهتر بود که عقب بندازه ولی الانم خیلی نمیشه ازشون ایراد گرفت اونم با این وضعیت مملکت و هزینه ها.فامیلا میتونن برن و نرقصن

2825
2823
2791
2779
2792