2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه قهر دارم به زور بر میگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی بچم پنجاه و چهار روزه بود اومدم خونه بابام‌و الان بچم ۹ ماهشه.. همسرمنم جلو نوزادم کتکم زد .. کسایی که میگن به خاطر بچت برگرد اشتباه میکنن، اتفاقا من به خاطر بچم از اون محیط متشنج بیرون اومدم که بچم روانی نشه کتک خوردن مامانشو ببینه وشاهد اون سر و صداها و اتفاقای توی دعوا باشه.. شوهر منم مث سگ پشیمون شد و التماس کرد ولی منم‌مثل شما دلم شکست درحالیکه ازدواجم عاشقانه بود

من از شوهرم متنفرم هیچ جوره نمیتونم ببخشمش

بنظر من دارب زود تصمیم  میگیری الان تازه  زایمان  کردی شرایط روحیت مناسب نیست شرایط  بدتر نکن بچت بزرگ میشه تنهایی نمیتونی خیلی سخته بازم فکر کن

نه نیومده ولی داییم گفت فردا میارتش

به داییت بگو اینکه شما بیارینش به درد من نمیخوره خودش باید عقلش میرسید تو این چند ماه میومد دنبال زن و بچه ش! 

اگه خودش مثل ادم ابراز پشیمونی میکرد شاید یکم دلت باهاش صاف میشد ولی اینجوری به نظر منم برنگرد

مامانمم همین حرف رو میزنه

همه ما کم و بیش این چیزا تجربه کردیم منم تو چله بچم همین مشکل واسم پیش اومد و باعث شد افسردگی  شدید بگیرم که تا الان که بچم دوسالشه دارو مصرف میکنم ولی برگشتم بخاطر بچم شوهرمم تونست اون کدورت برطرف کنه و مهرش برگرده و الان  خوشحالم بچم پیش پدرشه محبت هردومون داره

بازم فکر کن بچه همینقد نمیمونه بشدت نیاز به کمک داری  اگه مشکلت جدی نیست بخاطر  بچت برگرد ولی با شرط و عزت و احترام