2777
2789

خیلی بنظرم سخته اگه پیداش کنی یه مهبته و به اینم اصلا اعتقاد ندارم که بعد ازدواج علاقه پیش میاد شاید برای عده خیلییییی اندکی در حد یکی دو درصد همیچین چیزی پیش بیاد بقیش حس وابستگیه نه عشق ولی براتون امیدوارم عشق زندگیتون رو تو سن و جای مناسب پیدا کنید❤️

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا هم وحشتناک نیست 😐شاید یکی اصلا نخواد هیچوقت ازدواج کنه

بنظر من اینه ولی خب کسی نخواد ازدواج کنه قضیه اش فرق میکنه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اونایی ام که عاشق میشن به عشقشون نمیرسن واقعا عذاب میکشن

و بنظر من دوباره عاشق نمیشن خیلی بده

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اره خب و همیشه چشمشون دنباله اون طرفه

دقیقااا 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ن اصلا هم وحشتناک نیست 😐شاید یکی اصلا نخواد هیچوقت ازدواج کنه

مگه هرکی عشق رو بخاطر ازدواج تجربه میکنه؟!

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.