2777
2789
عنوان

کسی برنامه عشق ابدی رو دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 73 پست
بی بند و بار ترین آدما کسایی هستن که به خودشون اجازه میدن هر قضاوتی رو در مورد دیگران داشته باشن

بی بندو بار مخاطب برنامه عشق ابدین فوقش مثل اون دختره رو پای پسرا بشینن 

زنا شون (که همشم بخودشون میگن دختر😆) خیلی بددهنن. از طناز بگیر تا ترانه سودا دریده و بی خانواده. زیر بته و بی چاک و بست. نگار هم که بقول دکتر کارکشته و بسیار موذی.ماهرخ بی لوِل و از دم همه کمبود دار و عقده ای و در حسرته دیده شدن.

هرچیز که در جستن آنی، آنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادما طبق سلیقه شون جذب فیلم یا هر چیزی میشن 👍😂

شما چی دیدی آنقدر بی تربیت شدی؟

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

شما چی دیدی آنقدر بی تربیت شدی؟

چه بی تربیتی بابا چی میگی این برنامه افتضاحه یه مشت آدم سطح پایین توش هستن جز اینکه خودشونو واسه پسرا تیکه پاره کنن چی کار کردن کدومشون آدم حسابی بوده و قطعا که مخاطبشون هم در سطح خودشونه 

چه بی تربیتی بابا چی میگی این برنامه افتضاحه یه مشت آدم سطح پایین توش هستن جز اینکه خودشونو واسه پسر ...

بی تربیتی دیگه چرا جوش میاری؟احتمالا از اون هایی هم بودی که میگفتی بلایند دیت جمع بشه چون آنقدر روی خودت و روابطت کنترل نداشتی و راحت تحت تاثیر قرار میگرفتی

این برنامه هم تو کل دنیا برگذار میشه و مسائل خودش رو داره و هر کس دوست داشته باشه تماشا میکن 

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بی تربیتی دیگه چرا جوش میاری؟احتمالا از اون هایی هم بودی که میگفتی بلایند دیت جمع بشه چون آنقدر روی ...

من تحت تأثیر هیچ پسری نیستم مثل تو و تو این سن فقط دارم رو خودم و کارم کار میکنم و اویزون پسری نیستم برو رو خودت کار کن که یه آدم بیکاری که فقط دنبال بلایند دیت و برنامه های مزخرفی 😂👍

بی بندو بار مخاطب برنامه عشق ابدین فوقش مثل اون دختره رو پای پسرا بشینن

شما که اطلاعاتتون از مایی که این برنامه رو میبینیم بیشتره🤣🤣🤣

نکنه هر شب ساعت ۹ منتظر پخش قسمت جدیدی سیسی؟🤣🤣🤣

شما که اطلاعاتتون از مایی که این برنامه رو میبینیم بیشتره🤣🤣🤣نکنه هر شب ساعت ۹ منتظر پخش قسمت جدید ...

تو اینستا میاد بدون اینکه خودت بخوای چون اکسپلور جهانیه سیسی جون😂 و توجه کن چقدر آدم کامنت میزارن نیا اکسپلور من به هر حال مخاطبشی نگاه کن از نون شبم برات واجب تره 

پس بیشتر رو خودت کار کن حتما خیلی اوضاعت خیطه سیسی

اوضاع من ؟تو دنبال پسرایی اوضاع یکی دیگه خرابه 😐

همه که مثل تو نیستن دنبال پسرا باشن و آخرش پوشک بچه عوض کنن بدون هیچ هنری😂

من تحت تأثیر هیچ پسری نیستم مثل تو و تو این سن فقط دارم رو خودم و کارم کار میکنم و اویزون پسری نیستم ...

یعنی رو خودت کار میکنی تازه آنقدر بی تربیتی؟قبلش چی بودی؟اتفاقا من یه زندگی ای دارم که سرگرمی رو خودم انتخاب می‌کنم اما تو واقعا نیازه چمن لمس کنی و زندگی بگیری

اوضاع من ؟تو دنبال پسرایی اوضاع یکی دیگه خرابه 😐همه که مثل تو نیستن دنبال پسرا باشن و آخرش پوشک بچه ...

میگه که کافر همه را به کیش خود پندارد 

دیگه حتی جواب انسان سفیه ای مثل شما رو نمیدم