دخترک_غمگین7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 10809 عنوان درد بین دوتا دندون آسیاب 39 بازدید | 4 پست دلیلش چیه؟یکی از دندونمم رگ های سیاه داره ولی خودش درد نمیکنه بین دوتا دندونم درد میکنه و یکیش هم رگ های سیاه نداره 1404/05/20 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5435 پوسیدگی بین دندانی سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5435 شایدم یکیش ب عصب رسیده و دقیق حس نمیکنی ک کدومشه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_غمگین7 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 10809 شایدم یکیش ب عصب رسیده و دقیق حس نمیکنی ک کدومشه اگر به عصب کشیده باید عصب کشی بشه؟؟هزینه ها بالاست واقعا نمیتونم از پسش بر بیامحالا من هر شب مسواک و نخ دندون هم میزنم اینجور شد😢
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5435 اگر به عصب کشیده باید عصب کشی بشه؟؟هزینه ها بالاست واقعا نمیتونم از پسش بر بیامحالا من هر شب مسواک و ... اره اگ ب عصب رسیده باشه باید عصب کشی بشهمتاسفانه جنس دندون ارثیه و ب فاصله دندونها و اندازه فک هم بستگی دارهمنم همینم کلی مراقبت اخر دندونام خرابه همه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد