2777
2789

یک دختر ۱۶ ساله با من دوست شده

پدرش رفته زن گرفته

مادرش زمانی که  ۲ سالش بوده دختره" از پدرش طلاق گرفته رفته دوباره ازدواج کرده با یکی دیگر

یک خواهر ناتنی کوچکتر ۱۲ ساله داره

پدره به شدت سختگیر و اینه ی دق هست مادر ناتنی هم به خاطر دختر ۱۲  ساله خودش هم که باشه با این دختره  بد بوده.خواهر کوچیکه ناتی هم باهاش بده

کلا خلاصه این دختره وسط این خانواده طرد شده حساب میشه!

درامد دختره ۱.۵۰۰  هست در یک خیاطی کار میکنه صاحب کار مرد ۳۵ ساله و ظاهرا سواستفاده گره!

حالا این دختره به من وابسته شده میگه پشتیبان من باش! تا من بتونم کمی مستقلتر بشم و از این شرایط خارج بشم!

نکته مهم اینه که سودی هم برام نداره این ارتباط با دختره!

اگر پشتش را خالی کنم دختره همین الان تحت فشار شدید زندگی افسرده هست ممکنه خود ک ش ی کنه!حالا نه مدتی دیگر!

من موندم این دختره را چه کار کنم باهاش بمونم سودی نداره برم ترکش کنم ممکنه اسیب بزنه به خودش!

شانش دوستی که نداریم!

حالا اگر یک دختر بود جای من! به اشاره ی رابطه بدون در نظر گرفتن شرایط پسره  را پایان میداد!

راهکار بدید?

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که ولش کنی اونم خودشو نمیکشه نگران نباش.ولی ادمی مثل تو که از همین ادمی دنبال منفعتی باید دور شد

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که ولش کنی اونم خودشو نمیکشه نگران نباش.ولی ادمی مثل تو که از همین ا ...

من که این مدت ازش درخواست یا سو استفاده ی نکردم! تازه مدتی هم ساپورت مالی اش کردم!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

تو میتونی نری دیدنش ولی ارتباطت تلفنی باشه و کم کم کمش کنی نه یهو...  بالاخره ما مسولیم نمیتونیم فقط بخاطر منفعت شخصی خودمون اخلاقیات رو کنار بزاریم...  شما بهش جملاتی بگید ک خودشو پیدا کنه بازم افرین بهش ک کار میکنه 

تو میتونی نری دیدنش ولی ارتباطت تلفنی باشه و کم کم کمش کنی نه یهو... بالاخره ما مسولیم نمیتونیم فقط ...

پدره مجبورش کرده! گفته باید خودت خرجیت را در بیاری!

حتی محل کارش که خیاطی زنانه ولی صاحب خیاطی مرد هست را پدرش اجازه داده بره! دختر ۱۶ ساله و مرد ۳۵ ساله صاحب کار! عجیبه!

سود؟ مگه رابطه برپایه احساسات نیست؟واینکه شما چند سالتونه ؟ خیلی سن کمی دارن ایشون ،برای رابطه مناسب ...

اخه یک دختر افسرده احساسات داره?!یک دختر غمگین سرد و بی روح!

منم افسردم پر از احساسم ،ربطی ندازه حرفتون افرادی ک افسردن یکم محبت ببینن دلبسته میشن اتفاقا

مشکل منم همینه به من دلبسته نیست بلکه وابسته شده !من را هم که بی احساسم گیر انداخته!