2777
2789

میخوام ببینم چقدر باید درآمد داشته باشی تا مثل اونا هم لیزر فول بادی بری هرماه هم فیشیال هم کلی ست مانتو کیف کفش عطر و آرایشی و... 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیاشون درامد ندارن از پول شوهر و باباشونه. وگرنه اکثر اونا که شاغلن اصلا نمیرسن برن خیلی خرج کنن

خب بابا یا شوهر مگه چقدر باید درآمد داشته باشه که ماهانه اینقد سهمشون بشه خرج کنن

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

چمیدونم ماهی شاید هفتاد تا صد میلیون یا بیشتر. ماهی ۲۰ ۳۰ تومنم میدن به زنشون

چه شغلی اینقدر درآمد داره بنظرت؟ 

چه شغلی اینقدر درآمد داره بنظرت؟

خیلی کارا هست. مثلا مشاغل صادرات واردات . ساختمان سازی. جراحی. راننده های ماشین سنگین ترانزیت و اونایی که مثلا بیل مکانیکی و این چیزا دارن. کلا مشاغل غیر دولتی هست. از دولتی این پولا در نمیاد مکه مشاغل خیلی خیلی خاص اونم با سوابق بالا.‌

بیشترش هم به مدیریت بر می گرده... 

مثلا لباس خریدنی حواسشون هست معمولا از یه طیف رنگ یا رنگای مکمل میخرن... عین  من نیستن یه آبی بخرن یه قرمز یه سبز... 

کیف و کفش ماه هیچکس ماهیانه نمیخره... نهایتا فشیال و لیزر ایناست ماهانه که اونم زیاد نیست...