2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

54 بازدید | 7 پست

صبح دیدم یه دونه سفید مثل یه جوش ته دهنم اونجای لوزه هست بعد از یکم سرچ کردن فهمیدم سنگ لوزه هست و میشه با گوش پاک کن درش آورد.

درش آوردم ولی از همون موقع حس میکنم یه چیزی ته گلومه و یکم گلو درد دارم.

فعلا اومدم روستا و از دکتر دورم و تا چند هفته نمیتونم برم دکتر راه حل شما چیه ،به نظرتون چیکار کنم چرا گلوم درد میکند 

خدایا خودت هوامونو داشته باش🪐♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بهش دست میزدی شاید بهش فشار اومده برا همینه گلوت درد میکنهمنم دارم بعضی وقتا خودش میفتهانشاالل ...

عه نمی‌دونستم 

آخه گفته بودن باعث بوی بد دهان میشه در حالی که برای من اینطوری نبود و دهانم بود نمیداد

نباید بهش دست میزدی شاید بهش فشار اومده برا همینه گلوت درد میکنهمنم دارم بعضی وقتا خودش میفتهانشاالل ...

ممنون عزیزم ❤️ 

عه نمی‌دونستم آخه گفته بودن باعث بوی بد دهان میشه در حالی که برای من اینطوری نبود و دهانم بود نمیداد

آره برا منم بوی بد حس میکنم بعضی وقت

فکر کنم میگن آب نمک قر قره کنی خوبه برای سنگ لوزه