2821
2789
عنوان

فقط رو پسرای کوچکتر کراش میزنم

453 بازدید | 12 پست

چکار کنم؟

۴۰ سالمه

معضلی شده برام

هر پسری باب میلمه نهایت ۳۴ سالشه

😭😭😭

از این مدل روابطم خاطره خوب ندارم دلم ازدواج میخاد

دعا کنین برام لطفا

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله خدا ی ازدواج خوب برات اوکی کنه ولی حس میکنم بیشتر به خاطر سخت گیر شدنت وسواس شدی رو این مسهله شک نکن یکی ب دلت بشینه بزرگ. باشه اوکیه فکرت و این عواطف و احساسات کلا از بین میره

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

شما باید بین کسی که شما رو جذب میکنه و کسی که واسه ازدواج مناسبه،فرق بذارین، جذابیت بیشتر بر اساس هیجان، ظاهر و حس جوونیه، در حالی که ازدواج موفق بر پایه اهداف مشترک، بلوغ عاطفی و همترازیِ مسیر زندگی بنا میشه

از خودت بپرس وقتی جذب یه پسر ۳۰ ساله میشی، واقعاً واسه یه زندگی چهلساله ،سختیها، تعهدات، رشد مشترک مناسبه؟، یا فقط اون حسِ شور و شوق اولیه واست لذتبخشه

شما باید بین کسی که شما رو جذب میکنه و کسی که واسه ازدواج مناسبه،فرق بذارین، جذابیت بیشتر بر اساس هی ...

رفتارهای نسل دهه ۷۰ پسراشون برام جذابه

اونایی ک من دیدم بشدت مهربون و محترم و آقا بودن حتی حامی

اما نسل دهه شصت مرداشون بازم تاکید میکنم اوناییکه من دیدم بشدت بداخلاق و خودشیفته و ببخشید خائن بودن

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

رفتارهای نسل دهه ۷۰ پسراشون برام جذابهاونایی ک من دیدم بشدت مهربون و محترم و آقا بودن حتی حامیاما نس ...

منم ازپسرای دهه هفتادی بیشتر خوشم میاد خوش تیپ ترم هستن مردونگی وجاذبه بیشتری هم دارن نسبت به دهه های دیگه

رفتارهای نسل دهه ۷۰ پسراشون برام جذابهاونایی ک من دیدم بشدت مهربون و محترم و آقا بودن حتی حامیاما نس ...

بله خب طبق گفته های خودتون کسایی که شما دیدین این خصوصیات رو دارن و نمیشه اجماع داد و همه رو مث هم دید

همین دید و شناخت شما باعث شده جذب بشین و طبیعی ام هست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز