2777
2789

ما یه زمین داریم در بهترین مرکز شهر همه در حال ساخت و سازن اطرافش جا ام میخوایم بسازیمش حدودا ۲۴۰ متر هست اما کارشناس میگه مجوز ساخت بخواین بگیرین باید ۲۰۰ میلیون پول بدین رلمم میخواست خونه بسازه اونم همینطور جواز میخواست و .... 

کسایی که خونه ساختین بگین شما چقدر پول جواز ساخت دادین اصلا کی این جواز و مد کرد هر کس زمین داره بسازه دیگه بابت چی به کی پول بدیم 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

کلا هزینه ی ساخت خونه به شدت بالا رفته در عوض بازار فروش خونه راکده و به نسبت قیمت فروش نمی ارزه 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه شما شاید یک طبقه بوده 

ما 8 واحدی 6 ماه پیش پروانه گرفتیم با بیمه 900 میلیون شد فقط 200 میلیون بیمه شد

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خونه شما شاید یک طبقه بوده ما 8 واحدی 6 ماه پیش پروانه گرفتیم با بیمه 900 میلیون شد فقط 200 میلیون ب ...

بابام خیلی درگیرشه ما ام میخوایم ۳ طبقه بسازیم 

واقعا بالاس 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

عوارض شهرداری یطرف .. سازمان نظام مهندسی یطرف بیمه تامین اجتماعی .و دفتر فنی و مهندس ناظر و نقشه و ... برای ساخت یه خونه دهن ملتو سراویس کردن

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
بابام خیلی درگیرشه ما ام میخوایم ۳ طبقه بسازیم واقعا بالاس

فقط پروانه که نیس موافقت اصولی 

هزینه مهندس ناظر 

هزینه طراحی نقشه 

هزینه بیمه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

عوارض شهرداری یطرف .. سازمان نظام مهندسی یطرف بیمه تامین اجتماعی .و دفتر فنی و مهندس ناظر و نقشه و . ...

تازه گچ و سیمان و وسیله ...و دستمزد کارگر و برق کشی آب کشی لوله کشی در و پنجره ام یه طرف اوفف