2777
2789

سلام خانوما من مامانم از اول خرج زندگی رو میداد 

بابام یه مرد بیخیال بی مسئولیت بود همین کاراش زندگیمون رو نابود کرد و چند ماه پیش هم فوت کرد 

نامزدم خانواده خیلی مرفهی داره و میدونه که از لحاظ مالی ضعیف تر از اوناییم ولی کار کردن مامانم رو نمیدونه 

کمتر از یه ماه دیگه ازدواج می‌کنیم و می‌خوام که بدونه 

مامانم پرستاری دو تا بچه رو تو خونشون انجام میده غذا گذاشتن و...

چطور به نامزدم بگم

هزارمین کاربری 😬😬😬 

نگو خودش یواش یواش متوجه میشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو خودش یواش یواش متوجه میشه

آخه مامانم فقط دو روز در هفته تو خونه اس شاید اینا خواستن خرید اینا رو بندازن روزهایی که مامانم خونه نیست بعدشم نمی‌خوام فکر کنه که چیزی رو ازش پنهون کردم 

بالاخره میفهمه دیگه

هزارمین کاربری 😬😬😬 

گلم

بحث گذشته رو جلو نامزدت باز نکن صلاح نیست

من قشنگ درکت میکنم

با این وضعیت ک پدرمم هست

اما کار کردن مادرت الان عادیه

چون پدرت فوت کرده

بلاخره خرج خونه رو یکی باید بده!!

نامزدتم از اول وضع مالیتو دیده اومده

اصلا نیازی نیست چیزی بگی

خودش میفهمه مادرت سر کار میره

مثلا گفتن فلان روز مادرت باشه

بگو مادرم نیست سر کاره

همین

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بنظرم مستقیم و کامل توضیح نده مثلا تو حرفات بگو مامانم سرکار ه یا سرکار بود اینا 

اگه پرسید چیکار خیلی معمولی بگو پرستار کودکه

بعدشم حرفتو مثلا ادامه بده

مادرت برای یک لقمه نون حلال تلاش می‌کنه خودش خیلی با ارزشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه مامانم فقط دو روز در هفته تو خونه اس شاید اینا خواستن خرید اینا رو بندازن روزهایی که مامانم خونه ...

ن خب بگو سر کاره . اگرم میخای زودتر بگی . روزی ک خواس بیاد خونتون بگو فلان زمان مامانم سرکاره بذا بفهمه کار میکنه .من میدونم کار عار نیس ولی منم تجربه کردم واقعا سخته

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚