2777
2789
عنوان

با هم عقیده خودتون رفت و آمد کنید

205 بازدید | 31 پست

دوستان من یک دختر ۲۶ سالمه هستم ،

خودم مسافرت مجردی رفتم و میرم تنها و با دوستام 

تور گردشگری بانوان رفتم ، 

وقتی به بعضی هم‌جنسام میگم کلا می‌کند وای چه بد چجوری دختر بده دختر خطرناکه ، مثلاً من با دوستام با ویلا خونوادگی میریم جایی که امن باشه جایی که دور و برش خونه باشه جایی که شلوغ باشه اطرافش ولی میگن نه یادتون اصفهان یه بار اومدم تو باغ اذیت کردن گفتم بله حق داره ولی همه جا که نیست آدم درست تحقیق کنه اطرافیا رو بشناسه محیط رو بشناسه قضیه خمینی شهر هم آدما که اذیت کردن طرف رو تو باغ می‌شناختن غریبه نبودن

منم خیلی سعی کردم قانعشون کنم 

در آخر فهمیدم باید رها کنم 

باید با دوستایی برم که مثل خودم هستند با دخترای ضعیف نگردم با دخترای ترسو و احساسی نگردم چون خودت دقیقاً همونجوری میشی یا انرژیت هدر میره برای قانع شدنشون بعضیا از رو حسودی اینقدر نه میارن که تو وقتی باهاشون صحبت کنی فقط انرژیتو از دست بدی 

اینا رو تجربه کردم کلاً با سطح بالا باید آدم رفت و آمد کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه آدم باید با هم سطح و هم عقیده ی خودش رفت و آمد کنه،منم از دخترایی که در مورد دیگران قضاوت می کنند یا احساس بقیه ی رو نادید می گیرت یا انگ ترسو بودن بهشون می زنن رفت و آمد نمی کنم و بدم میاد ازشون.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

اینکه یکی محاففظانه کارانه عمل کنه دلیل بر سطح پایین بودن و ترسو بودنش نیست فقط بخاطر اینکه طرز فکرت با اونا فرق داره حق نداری حرف بارشون کنی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
آدما متفاوت هستن من خودم کاملا دختر خونگی و محافظه کاری هستم با تایپ شخصیتی مثل خودم دوست میشم شمام ...

ببین آره درونگرا برونگرا قبول دارم آدم باید محافظه‌کار باشه ولی آدم ترسو آدم به شدت سنتی کلاً حتی ذهنیت مادرای ما رو تغییر میده دختر باید اونجور باشه اینجور باشه من مادرم خیلی مقایسه می‌کنه مثل فلانی باش حالا فلانی دختر با من فرق می‌کنه کار منم اشتباه نیست سبک من فرق می‌کنه

اینکه یکی محاففظانه کارانه عمل کنه دلیل بر سطح پایین بودن و ترسو بودنش نیست فقط بخاطر اینکه طرز فکرت ...

ببین محافظه کار واقعا خوبه منم تو جمعی ببینم فرهنگش یه جور دیگه است میگم اصلاً راجع به سفر و بیرون رفتن نمی‌گم ولی اونایی که من میگم واقعاً فرق می‌کنن من حرف بارشون نکردم چرا این حرفو می‌زنی 

من راجع به دخترای ترسو و یا حسود

دقیقا همینه آدم باید با هم سطح و هم عقیده ی خودش رفت و آمد کنه،منم از دخترایی که در مورد دیگران قضاو ...

خدایی الان حرفت با من بود ن قضاوت که نکردم واقعیت دیده بودم مثلاً دوست خودم داداشش نمی‌ذاشت از خونه بره بیرون با دوستاش بگرده گفتم چرا گفت داداشمو دوست دارم نمی‌خوام چیزی بهش بگم تم خب حقتو داره می‌خوره یا بعضیا می‌ترسن 

شما اشتباه برداشت کردی خانوم