دلیلش رو نپرسید فقط آرزو می کنم تصادف کنم و همه دردام رو فراموش کنم ولی زنده بمونم و یک زوج خوب که دلشون فرزند می خواست رو من رو به فرزند خوندگی قبول کنن پدر و مادری می خوام که قدر محبت و عشق من رو بدونن نه اینکه یکی بگه کاشکی تو بچه اولم نبودی خودت رو از پنجره برت کن بیرون💔یکی هم به خاطر اینکه بهم پول میده منت بزاره یا توی مهمونی ها شخصیتم رو خورد کنه. فقط ۲۰ سالمه😄خیلی سخت باهات عین غریبه ها رفتار کنن و بگن کاشکی وجود نداشتی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به خدا دیگه قلبی برام نمونه 😭😭😭😭دلم می خواد زحر بزنم گریه کنم انگاری که کسی رو از دست داده باشی� ...
اونقدررررر از خونواده کشیدم هیشکی اذیتم نکرده....حتی گفتنش اذیتم میکنه اشکم درمیاد ولی
ببین هروی دستاورد داشته باشه جلو چش بقییه عزیزه حتمااااا ی کاری پاره وقت برو هم کمتر خونه ایی هم دستت یکم تو جیب خودته...بخدااا تاثیر داره...روح و روانتو مث من خراب نکن من رسیدم ب افسردگی حاد و روانشناس