الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد. فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم
لطفا و خواهشا به این نیتها هر چند تا تونستی و راضی صلوات بفرستید تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و همه چی یاد بگیره و داداشم درسخون و زرنگ شه و عصبی و افسرده و توسری خور نباشه و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیب من و خواهرم شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و پول کامل خدا برام برسونه و محتاج هیشکی نشم و انشالله لثه و دندونامو از دست ندم انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین روزا گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین فردا خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک برا من و عزیزانم نباشه😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهر خاله هام و شوهر های دختر خاله هام و شوهرهای آینده من و خواهرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن نگیرن و شوهرامون کتکمون نزنن و شکاک و خسیس و بداخلاق نباشن برامون رو خدا دعا کن انشالله به همه ی حاجتام حتی اونایی که ننوشتم برسم😭🙏😔🙏
دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞 + بماقضیتعمركیاابنآدم؟- بحبالحسین ..+ ایفرزندِآدم،عمرتراچگونهگذراندی؟- باعشقِحسین♥️ :))! "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛" یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀 ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔 <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>