2777
2789
عنوان

بگید چجوری آدمش کنم زنیکه رو

145 بازدید | 13 پست

قضیه از این قراره ما تو یه ساختمون با مامان بزرگم و عموم زندگی می‌کنیم 

این زنعموم هر روز با ما جنگ داره 

به خدا الان تو کوچه مادرمون گیر آورده هی میگه ج.نده 

میگه ج.نده

آبرو نذاشته برامون 

دلیلش چی بوده ؟ این بوده که پسراش دولز پسر های همسایه رو تو حیاط میزدن مامانم رفته جدا کرده الان اومده میگه به تو چه ربطی داره ج.نده 

بگید من حداقل چیکارکنم ؟

از این خونه نفرین شده ام نمیتونیم بریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نمی‌تونید برید

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
مردا چیزی نمیگن بهش؟اگر یکبار بزنید دهنش انقد زور‌تون میرسه ک بعدش براتون داستان نشه؟

بابام باید چیزی بگه که اونم چیزی نمیگه از ترس دعوا با برادرش 

نه متاسفانه 

ولی کاش به جایی برسم که بتونم دهنشو سرویس کنم

پول نداریم

دعا کن خدا کارتونو درست کنه با همون دل شکسته همین الان با گریه و زاری تو خلوت از خدا بخواه از دست ظالما نجاتتون بدن همین لقب زشتی که به مادر معصومت داده تمام خصلتهاشو برام فاش کرد

من ۱۵ سال با خانواده شوهر تو یه ساختمون بودم از روز اول عروسی پوستم کندن بلاهای زیادی سرم آوردن البته به یه شکل دیگه نه با فحش و...با مزاحمت‌های زیاد و وحشتناک...

فقط پناه بردم به خدا الاندوماهه خونه جدید اومدم بعد ۱۵ سال با دوتا بچه بالاخره شوهرم راضی شد و از اونجا کندیم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬