2777
2789

یجوریم که تنهایی رو دوست دارم برعکس من شوهرم آدم اجتماعیه 

جای دعوت شم به ندرت میرم 

با مادر شوهرم تو ی ساختمونیم خیلی کم میرم خونش 

خونه مامان خودم هفته ای یکبار میرم 

همش دوست دارم تو خونه باشم 

شوهرم میگه هم خودت نمیری جای هم منو نمی‌ذاری نه که بگم نرو چون من نمیرم اونم نمیرم 

واقعا سختمه برم تو جمع 

چیکار کنم حداقل بتونم بخاطر شوهرم یکم رفت و آمدم زیاد بشه با همه در کل

خوب اون بره. چیکار به تو داره؟!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیپ شخصیتیته دیگه.........منم همینم عاشق خونم . تنهاییمو دوست دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما نقش شوهرم دارید خودمم مث شوهرتون هستم جاهامون بر عکس شده  و این مورد ک همش تو خونه دوست داره باشه خیلی عذابم میده بهشم گفتم  بهم میگه من دوست دارم همش تو خونه باشممم ب بدبختی با دعوا گاهی میبره باهام ک همون نره اعصابم اروم تره

شما درونگرا هستن خودت تغییر کنی میتونی خو خیلی تلاش کنی تارفت اومد عادی بشه برات

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هفته ای یه بار خونه ی مامان خوبه دیگه. هفته ای یه بار هم برو خونه ی مادرشوهرت با شوهرت. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

منم مث توعم

همین الان تو عقدیم با نامزدم جایی میخوایم بریم دعوا میکنیم بخاطر اون میرم اصلااا دوست ندارم جایی برم

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم