2777
2789
عنوان

امروز برای شمام دلگیره

272 بازدید | 46 پست

برا من که از اون روزاس که همش دارم فکر و خیال میکنم که چرا اینجوری شد چرا فلان کارو کردم همش دارم غصه میخورم از صبح انقد گریه کردم چشمام پف کرده شبم مهمونی دعوتیم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودآزاری داری مگه؟؟من خودمو با غدا و دسر درست کردن و کتاب خوندن و فیلم دیدنسرگرم میکنم دیگه وقت واسه ...

برا چی قضاوت می‌کنی نه بخدا خودآزاری ندارم دست خودم نیست همش فکر و خیال میاد سراغم حتی خودمو مشغول کردم زنگ زدم مامانم آمد با هم فرش شستیم حرف زدیم خونه تمیز کردیم ولی الان که رفته دوباره همون حال اومده سراغم 

باردارم شبا نمیتونم راحت بخوابم از یه طرف اون اذیت می‌کنه از یه طرف فکر و خیال و درد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه نرمش سبک بکنیه آهنگ ملایم بزار غذایی ک دوست داری رو بپز از حس و حالت بنویس کتاب بخون

مرسی 

امتحان میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

برا چی قضاوت می‌کنی نه بخدا خودآزاری ندارم دست خودم نیست همش فکر و خیال میاد سراغم حتی خودمو مشغول ک ...

فکر و خیال از سردی مغز میاد البته الان ت حاملگی هم هورمون ها زیاد نامنظم میشن ولی خب چون می‌گذرد غمی نیس

منم چن روز بود ب شدت حالم بد بود هی گریه قلبمو انگار ریش ریش میکردن انقد با سریال بچه مهندس گریه کردم ولی امروز موهای مامانمو شونه کردم و بافتم اهنگ گذاشتم رقصیدم هوای شهرمون ابری و بارونیه ولی حالم بهتر شد خداروشکر😍