2777
2789
عنوان

اگر زیاد ذوق داشته باشیم بد هست🥰❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 65 پست

منم تولدم شهریوره .......منم میخام برای خودم کیک درست کنم .....با دختر خالم برم طبیعت عکس بندازم........ولی اصلا حال روحی خوبی ندارم.........نمیدونم تا شهریور خوب بشم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وای منم مثل خودتم ب چشم بقیه یکم عجیب میام اما اهمیتی نداره مهم حس و حال خوب خودمونه.برا یکی نقاشی کشیدم هدیه بردم بیشتراز اون من ذوق داشتم کم مونده بود پررررواز کنم 🤣🤣

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

دقیقا شخصیتت چجوریه توصیف کن

تو همه زمینه ها با ذوقی 

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

وایییی عالیههههه😂😂

رفته بودیم خیابون دیدم گل اوردن میفروشن وسط خیابون از ذوق جیغ زدم نمیدونستم کدومو انتخاب کنم چندتا زن بودن برگشتن با تعجب نگام کردن🤣🤣🤣

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
عالی میشی چرا نشیییی

حتی امروز داشتم میرفتم عکس دندون بندازم یه مینی اسکارفم انتخاب کردم ولی حال دلم اصلا خوب نیست آجی..........امضام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......