2777
2789
عنوان

اگر زیاد ذوق داشته باشیم بد هست🥰❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 65 پست
از حس خوبش بهم بگومنم یه دسته گل بنفش میخام بگیرم ولی گل ربانیخیلی خوب بود نهههه

عالییییی بخدا همیشه خوش ذوق ترین فرد منم😂🤌🏻حتی خودم تولدم کیک میگیرم چون دوستی ندارم یکی هست اونم کادو نمیخره فق تبریک میگه 

ببین رفته ریسه خریدم دوذ تختم زدم دور اینه ام زدم روشن میکنم باشمع های سکه ای سفید 🤩🤌🏻فیلمم پلی میکنم باخوراکی 

حااال میده هاااا🤩🤌🏻

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالییییی بخدا همیشه خوش ذوق ترین فرد منم😂🤌🏻حتی خودم تولدم کیک میگیرم چون دوستی ندارم یکی هست اونم ...

وای وای تو عالیییی محشری فوق العاده ایی 🤩🤩🤩🤩

بخدا ک کیف کردم برات

میدونی من یه زمان خجالت میکشیدم  بگم خودم برا خودم گل خربدم از بس هیت میدن بهم

ولی با دیدن ادم هایی مثل شما واقعا کیف میکنم و بازم به خود اصلیم برمیگردم

وای وای تو عالیییی محشری فوق العاده ایی 🤩🤩🤩🤩بخدا ک کیف کردم براتمیدونی من یه زمان خجالت میکشیدم ...

عزیزمی قربونت برم🤩😂کاشکی کرمان بودی دوست میشدیم

ولی حییف🥲

بنظرم ادامه بده و اصلااااا کاری به بقیه نداشته باش🤩🤌🏻خوشحال و شادو خندون باشی همیشهههه دوخی🤩

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥
عزیزمی قربونت برم🤩😂کاشکی کرمان بودی دوست میشدیمولی حییف🥲بنظرم ادامه بده و اصلااااا کاری به بقیه ن ...

متاسفانه من غربم ولی کاش واقعا نزدیک بودیم

قطعا قطعا باهم خیلی کیییف میکردیممممم

حتمااا فدات بشمممم