2777
2789

یه عروسک زشت به قیمت یک و خورده ای!

که هیچ کاربردی هم نداره! چجوری میرن میخرن واقعا؟ 

بعد جالب اینجاس همه این ادما هم مثل همن کسایی که هر جور شده ایفون میخرن برای کلاسش ماچا میخورن برای کلاسش لبوبو میخرن بری کلاسش یا صدتا لوازم ارایشی که فقط پول اسمشون رو میگیرن در صورتی که با نصف قیمت اون محصولات خیلی بهتری میشه گرفت!

چجوری یه سریا غرق این چیزا میشن و متوجه این نیستن که به وسیله تبلیغات داره پول از جیبشون میره؟ 

و اکثر این ادما هم بر عکس ظاهرشون پولی تو جیب ندارن

واقعا ادم تعجب میکنه این حجم از تقلید از هم دیگه رو

قشنگ میشه قلاده ترند رو گردنشون دید

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ادمای کمی نیستن 

همه ما ممکنه تحت تاثیر اینجور مصرف گرایی ها قرار بگیریم

من هیچ کدوم رو نگرفتم و علاقه نداشتم اما یوقتایی این ترندا به نظرم بانمکه و ذوق ادما براشون شیرینه

خب پول دارن میخرن دیگه به ما چه

ضرری به ما میرسه مگه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

خب اونی که پولدار باشه یه تومن براش پولی نیست و برای پیروی از ترند و اون ذوق و هیجان زودگذر می‌خره.

حالا سلیقه هرکس یه جوره، یه نفر ممکنه دوست داشته باشه. ولی من خودم حیرت می‌کنم از قدرت فضای مجازی. عروسکای بچگی ما تقریبا همین شکلی بودن‌: پشمالو با چهره غیرطبیعی. اونا رو مسخره می‌کنن و میگن ترسناک بود. ولی عروسک ترند که یه تعداد محدود تولید میشه خواستنی شده. حتی اونی که یه تومن براش پول زیادیه می‌خواد خرج یه عروسک کنه‌

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

۲ تومن دیگه این داستان هارو نداره که

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نیاز ب قضاوت بیجا نیست همونطور چیزای چرت و پرت دیگ تو زندگیمون میخریم حالا اینم بعضیا خریدن 

ب شخصه منم نظرمشارو داشتم ولی بعد چند کلیپ یهو عاشق این عروسک شدم و ی کرمی تو وجودم افتاد ک حتما بخرمش اصلا ربطی ب تقلید و کلاس نداره 

البته خداروشکر کنترل کردم نخریدم😅

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه