2777
2789

خاطره ک چ عرض کنم 

ولی اولین قرارمون با نامزدم موقع رفتن ی جوری خجالت میکشیدم میگفت ی وقت فرار نکنی

وقتی میخواستم برگردم توی ماشین داشت خیلی محترمانه صحبت می‌کرد یکی خوابوندم تو گوشش😑😂فیلمش هم هست 

از اون دفعه میگفت گربه رو دم حجله کشتی

🤧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خببب خاطره من😂

من یه بار مامانم رفت بیرون من خونه تنها بودم 

تلفتی گفت سبزی بذار بیرون تا من میام‌ یخش باز بشه 

بعد منم داشتم‌ تو نینی سایت میچرخیدم کلا فراموش کردم 

یه دفعه ۵ دقیقه قبل اینکه بیاد بهم‌ زنگ زد بهم گفت سر کوچم و پرسید که سبزی گذاشتی بیرون ؟

منم نذاشته بودم یه دفعه گفتم چرا چرا گذاشتم😂

بعد رفتم‌ سشوار برداشتم گرفتم‌ رو سبزی😂😂😂

من مسافری‌ام که هیچ‌کس منتظر رسیدنم نیست."

من دیشب با دخترم رفتیم پارک بعد ی بچه با دوچرخه خورد زمین بعد دختر من با دست نشونش داد و خندید بهش..کار خوبی نکرد اما نمیدونم ب دفعه چرا این حرکتو زد...کلی از دیروز دارم براش توضیح میدم ک نباید بخندیم حالا بهم میگه مامانی چرا پس من میفتم زمین تو بهم میخندی😂

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

خاطره ک چ عرض کنم ولی اولین قرارمون با نامزدم موقع رفتن ی جوری خجالت میکشیدم میگفت ی وقت فرار نکنیوق ...

وااای اخیی😂

من دیشب با دخترم رفتیم پارک بعد ی بچه با دوچرخه خورد زمین بعد دختر من با دست نشونش داد و خندید بهش.. ...

الهییی منم همینم😂😂😂

یه بار موقعی که کلاس دوم دبیرستان بودم من مدرسه شبانه روزی بودم بعداز ظهر کلاس فیزیک برامون گذاشته بودن بعد من با دوستام تو خوابگاه آماده شدیم بریم کلاس...دم در کلاس دوستم به شوخی پاشو انداخت جلو پام.با کف دوتا دستام افتادم رو زمین....بلند شدم با همون دستای خاکی زدم تو گوشش....وااای خدااا 

بعد با هم آشتی که کردیم گف باور کن قبل از کلاس به دوست دیگمون گفتم خیلی سر کلاس خوابم میاد خدا کنه نخوابم  این درس خیلی سخته همچین زدی که تا دو شب خوابم نمیبرد  اتفاقا دو هفته پیش هم دیگه رو دیدیم کلی خندیدیم

منو پسرخاله ام همو دوست داریم ولی خب باهم حرف نمیزنیم اقا یکی ازدوستام شکلات نذر کرده بود بعد وقتی نذرشو پخش کرد سهم پسرخاله امو جدوابادشم داد🤣منم گفتم بخدا بهش میدمش

اقا یه روز خانه مامان بزرگم بودیم اوناهم بودن خواهرش ۳سالشه هی میگفت رژلبتوبهم بده  منم گفتم برو این شکلات رو بده داداشت بعد بیا بهت میدمش     پسرخاله ام کنار دامادشان و داییم  نشسته بوداین رفت شکلات روبهش داد ازهمونجا تا وقتی رسید پیش من دادمیزد اجی(اسمم)شکلات روبهش دادم   همش تکرارمیکردااا😐🤣یعنی جرعت اینکه ازاتاق برم بیرون رو نداشتم  دامادشون غش کرده بود ازخنده 

یکبارم خواب بودم بابام باهام چالش رفت اومد بیدارم کرد گفت ابجیت خواست بیدارت کنه نذاشتم حالا بخواب 

تا یک ساعت هنگ‌ بودم‌😂

منو پسرخاله ام همو دوست داریم ولی خب باهم حرف نمیزنیم اقا یکی ازدوستام شکلات نذر کرده بود بعد وقتی ن ...

وااای😂😂