2777
2789
عنوان

خانم هایی که با ماشین دنده اتومات رانندگی می‌کنید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم همسرم میگه دیگه تو جاده نمیشه معکوس بدیم...

میشه عزیزم 

البته اگر ماشین شما دنده جوری باشه که وقتی به سمت راست میبریش بیاد تو حالت دستی…بعد با یه اشاره به عقب میره دنده پایین تر و معکوس میدی 

با یه اشاره به جلو هم میره یه دنده بالاتر 

برای دنده عقب ام میزاری روی R 

اولش چون به دنده ای عادت داری ممکنه اشتباه کنی مثلا من میخواسم ترمز کنم یهو دنبال کلاج میگشتم و پامو میزاشتم ناخوداگاه

ولی خب عادت میکنی

شُکر که بدتر از این نشد 😄

اصلا قابل مقایسه نیست نرم راحت اصلا خاموش نمیکنی.فقط،اگه شاسی باشه از نظر ابعادی شاید برات سخت باشه درغیراینصورت بهترین ماشین برای رانندگیه اتومات

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اصلا قابل مقایسه نیست نرم راحت اصلا خاموش نمیکنی.فقط،اگه شاسی باشه از نظر ابعادی شاید برات سخت باشه ...

آره شاسیه 

منم قدم کوتاه

هم استرس بزرگتر شدن ماشین رو دارم، هم بالاخره درسته که رانندگی راحت تره، اما بازم زمان میخاد قلق ش دستم بیاد، بعدشم که تو مهر همه جا ترافیکه و شلوغ

آره خیلییییییییییی الانم من خیلی مخالف عوض کردن ماشین بودمچون اکثرا دست منهجای پارک پیدا کردن جلوی م ...

یاد میگیری ، جا پارک هم اوکی میشه ، نگران نباش ، این افکار رو دور کن ، چنان عادت کنی به ماشین بزرگ که ،،، به ۲۰۶ هم فکر نگن ، لذت ببر ، زیاد باهاش رانندگی کن دستت میاد انسان خیلی زود عادت میکنه

آره شاسیه منم قدم کوتاههم استرس بزرگتر شدن ماشین رو دارم، هم بالاخره درسته که رانندگی راحت تره، اما ...

واسه ماام شاسیه من فقط تو جاده میشینم چون واقعا از نظر ابعادی سخته پارک کردنو ایناش ماشین خودم ۲۰۶ئه وای یعنی بینهایت راحتم باهاش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه موضوع راجع به هایما 

چون دوربین ۳۶۰ داره ناشی ترین راننده هم باشی به راحتی پارک میکنی همه جا 

راجع به رمپ پارکینگ هم …شما با برداشتن پات از روی ترمز در حالت درایو‌ماشین شروع به حرکت کند میکنه حالا اینجا باید با ترمز تو رمپ کنترلش کنی…پا بذاری رو ترمز وایمیسه برداری هم راه میفته کم فشار بدی سرعتش کم میشه …

واسه ماام شاسیه من فقط تو جاده میشینم چون واقعا از نظر ابعادی سخته پارک کردنو ایناش ماشین خودم ۲۰۶ئه ...

وایییی اینجوری خیلی خوبه یه ماشین برای تو شهر یه ماشین برای جاده و مسافرت 

متاسفانه ما پارکینگ فقط یکی داریم