2777
2789
عنوان

خانم هایی که با ماشین دنده اتومات رانندگی می‌کنید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط چون عادت نداری مواظب باش حتما دنده رو بذاری در حالت p که به معنی پارک هست بعد از ماشین پیاده شی…نمیدونم ماشینتون چی هست و شاید بهتون آلارم نده که تو حالت D یعنی درایو‌ماشین رو خاموش کردید..که اینجوری ممکنه ماشین بره واسه خودش وقتی میگی بباریکلا به خودم خیلی شیک و مجلسی پارکش کردم

اگه هیچی نمیدونی :دنده هاش سه تا گزینه داره P برای توقف کامل و پارک ، وقتی دیگه میخوای ماشین رو خامو ...

نه اونا رو میدونم عزیزم

کلا چون ماشین بزرگتر میشه و اتومات و خیابون ها هم شلوغه یه کمی نگرانم که قلق ماشین دستم می‌یاد راحت یا نه.

من با جفتش نشستم ولی دنده ای لذتش بیشتره مخصوصا وقتی تو اتوبان معکوس میدی و بعدش گاز میدی

دنده معکوس برا من لذت نداره چرا؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

[QUOTE=391400163]فقط چون عادت نداری مواظب باش حتما دنده رو بذاری در حالت p که به معنی پارک هست بعد از ماشین پیاده شی… 

اینو خوندم عزیزم

امیدوارم یادم بمونه 

البته من کلا توی پارک مشکل دارم

سلام عزیزم 

فقط ترمز و گاز داره 

پا سمت چپ میزاری کنار فقط از سمت راست استفاده میکنی 

موقعی که میخوای ماشین روشن کنی میزاری روی n استارت میزنی بعد میزاری روی D و حرکت میکنی(ماشین من اینجوریه که وقتی میزارم روی d  بدون گاز دادن خودش اروم حرکت میکنه اینو گفتم ک یهو هول نکنی )

این از حرکت کردم 

برای ترمز کردن ام ک پاتو میزاری روی ترمز اروم اروم 

برای خاموش کردن ماشین ام👈 خب بدیهیه که روی d باشه چون داشتی حرکت میکردی 

ترمز که کردی و پارک کردی دنده از روی d میزاری روی p و تمام 

البته من ترمز دستی ام‌میکشم 

شُکر که بدتر از این نشد 😄
احتمالا همسرت هم ماشین بازه 😂😂😂😂 یه ماشین باز با ماشین دنده ای بیشتر لذت میبره

آره خیلییییییییییی 

الانم من خیلی مخالف عوض کردن ماشین بودم

چون اکثرا دست منه

جای پارک پیدا کردن جلوی مدرسه خیلی سخته

حالا ماشین هم بزرگتر شده

مشکل من بیشتر

یکی از دوستام ۲۰۶ داره همه جا،جا میشه

آره من پای چپم تو ترافیک درد میگیره

تارا خریده بودیم اولش ترس داشتم ولی بعدش عادی شد برام ولی الان دوباره ک رانندگی خستمه چون عادت کرده بودم ب اتومات ماشین پیشم خاموش میشه یادم میره دنده عوض کنم