2777
2789
عنوان

خانم هایی که با ماشین دنده اتومات رانندگی می‌کنید یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 50 پست
وایییی اینجوری خیلی خوبه یه ماشین برای تو شهر یه ماشین برای جاده و مسافرت متاسفانه ما پارکینگ فقط یک ...

ببین استرس نداشته باش راه میفتی چندبار بشینی قلقش دستت میاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
یه موضوع راجع به هایما چون دوربین ۳۶۰ داره ناشی ترین راننده هم باشی به راحتی پارک میکنی همه جا راجع ...

امیدم فقط به همون دوربین ۳۶۰ هست برای پارک...

رمپ پارکینگ ما خیلی سخته 

درحدی که پدر شوهرم همیشه میگه به تو باید دوتا گواهینامه بدن که تو اون پارکینگ ماشین رو می بری و میاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم عزيزممرسی از حس مثبتت

فقط وقتیکه میخوای پارک کنی اول روی n بگذار بعد دستی را بکش حالا پاتو از ترمز بردار و بعد دنده را بدون اینکه پات روی ترمز باشه بگذار روی p و تمام ،،، پیاده شو و قفل کن و برو ،،، این بهترین حالت پارک ماشین اتوماته اگه این مورد و رعایت نکنی گیربکس صدای تقه ی بدی میده که در دراز مدت یا کوتاه مدت نمیدونم در کل مشکل ساز میشه ،،، همون که گفتم و‌رعایت کن سلامت گیربکس تضمینی … و اینکه قدت کوتاهه موقع پارک کاملا مسلط به آینه بغل ها باش ، یعنی موقع پارک در هر جایی کاملا از پشت فرمون دولا شو‌ جوریکه تمام هیکل ماشین رو توی آینه ببینی که یه وقت به جایی نمالی ،،، 

فقط وقتیکه میخوای پارک کنی اول روی n بگذار بعد دستی را بکش حالا پاتو از ترمز بردار و بعد دنده را بدو ...

یعنی وقتی پارک کردم اول از رو   D بزارم رو n و بعد بزارم p

مستقیم روی p نره.

درسته؟

دنده عقب هم r هست دیگه؟؟؟