2777
2789

یک ساله که ۴ تا دختر اومدن خونه بالایی مارو اجاره کردن دانشجو های بورسیه شده از افریقان و ایران پزشکی میخونن متاسفانه هرچی به صاحب خونشون اعتراض کردیم گفت ازشون ماهی صد میلیون اجاره میگیره و بلندشون نمیکنه یعنی دو برابر اجاره منطقه اینا خیلی پر سرصدان تا ساعت چهار پنج صبح بیدارن موزیک میزارن و جوری میدوان که فکر میکنی زلزله اومده ماشین لباسشوییشون خرابه و هر وقت روشن میکنن کل لوسترا میرلرزه و همیشه توی راهرو ساختمون بوی اشغال میاد چون اشغالاشونو میزارن بیرون یه مدل طولانی نمیبرن بیرون تمام مدت هم در حال سیگار کشیدنن و اینجا ما در عذابیم ما طبقه سومیم اونا طبقه چهارم چند بار به انگلیسی متن اعتراضی نوشتیم زدیم دم خونشون انگار نه انگار تازگی یکیشون با پسر ایرانی دوست شده و میاددخونشون من پسررو تو راهرو گیرش اووردم بهش گفتم اگر زبانت خوبه اگر میفهمی زبونشونو بهششون بگو تذکر بده نمیدونم باید چیکار کنم 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همسایه ها استشهاد پر کنید و شکایت کنید 

چون ظاهرا ماهی ۱۰۰ میلیون  زیرزبون صاحبخونه مزه کرده 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

اگر بقیه همسایه ها هم مثل شما شاکی هستن همتون به ۱۱۰ اطلاع بدید صاحبخونه مجبور میشه بلندشون کنه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

ماهی صد میلیون چه خر پول هایی هستند اینا🤣

تازه ۵۰۰ میلیونم ازشون پول پیش به دلار گرفته متاسفانه ما درکه هستیم و نزدیک به دانشگاه بهشتی چون قیمت خونه ها از ولنجک پایین تره محل پر دانشجو هست اسمشه منطقه یکه رفاه ادم اندازه شهر ری 

در گنگ ترین حالت زندگیمم