2777
2789
عنوان

مثل عروس خالم دیدید تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 42 پست
خوبه باز پشتشون هستنداینا نههه

اره صد البته که همه چیز باید دو طرفه باشه

ولی خداییش مثلاً اگه کسی با خواهر شوهر یا پسر خانواده بد بشه، عروس هم به طرفداری اونا با طرف حرف نمیزنه و این شخصیت عروساش خیلی خوبه خدایی

دیدی بعضی عروسا تا میفهمن یکی با خانواده شوهر بد شده یادشون میفته برن با طرف گرم بگیرن...خودم عروسم، ولی خدایی بعضی عروسا کلا از اول گارد دارن نسبت به خانواده شوهر

منکر بد بودن خیلی از خانواده شوهرا هم نیستم ..بعضیا خوبی بهشون نیومده حالا میخواد هر سمتی که باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این حد که قبلش هم برهیا در حین مهمونی؟!خواهر شوهر داره اونا مثلا دستور نمیدن

آره بابا قبل اینقدر لین عروسه خوبه حتی مادرش و فامیلاش هم میرن کمک البته تولا خیلی اذیت کردن اون وسط دعواشون شد عروس قهر گرد رفت اما الان بازم کمک میکنه طفی

اره صد البته که همه چیز باید دو طرفه باشهولی خداییش مثلاً اگه کسی با خواهر شوهر یا پسر خانواده بد بش ...

اینا بد نیستن ها

ولی کار وظیفه می‌دونن

یعنی عروسا یکی شون باید بیان قبلش 

و در حین مهمونی کار اصلی

اصلا گارد ندارن خیلی خوشرو هستند

مادرشوهر من مهمونی داره به ما اصلاً نمیگه میترسه یه بشقاب برنج بخوریم🤣 

من از عید تا حالا یه بار رفتم ده دقیقه عیددیدنی کردم که روزه بودم 

به بارم فامیلشون فوت شد برای تسلیت رفتم یه استکان چایی خوردم بازم در حد یه ربع این حدودا😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم میگم خوش بحاالشونعروساشون اینجورن

حالا نه اون مدل که دستور بدن ولی من خودم وقتی برم خونه ی مادرشوهرم کار باشه نمیشینم نه خیلی کارهای انچنانی ظرف شستن و چایی و اگر مهمونی باشه پذیرایی. خواهرشوهرم اوایل به شوهرم گفته بود من میرم خونه خانواده ی شوهرم جارو میکنم و... منم گفتم من خونه ی بابام هم جارو نکردم ادم تنبلی هم نیستم که بشینم ولی خونه تکونی اینا نمیرم کمکشون چون واقعا خونه یمادر خودم هم نمیرسم بچه ی کوچیک دارم و خونه ی بابام هم همیشه کمکی میاوردیم. اونا هم حد خودشون و فهمیدن ولی طاقچه بالا نمیزارم تا حدی که از دستم بیاد کمک میکنم. 

حالا نه اون مدل که دستور بدن ولی من خودم وقتی برم خونه ی مادرشوهرم کار باشه نمیشینم نه خیلی کارهای ا ...

اینا در حد جارو بعدش هم میمونن واقعا

خودم دیدم

و خیلی رااحت بدون ناراحتی

مادرشوهر من مهمونی داره به ما اصلاً نمیگه میترسه یه بشقاب برنج بخوریم🤣 من از عید تا حالا یه بار رفت ...

عه عه مادر شوهر من😂😂😂

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن

خب تو چرا به چ مناسبت🙄😬

چون دخترم و معتقدن دختر وظیفش کار کردن😐

مامانمم رفته تو تیمشون!

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
عه عه مادر شوهر من😂😂😂

بیا بغلم😅 

واسه من خیلی جالبه که همیشه غذاهای خوب میپزه فامیلاشو دعوت میکنه 

ما رو نمیگه😐 مگه میشه آدم یه لقمه غذا رو برای بچش حیف ببینه؟ اگرم چی بشه سالی به دوازده ماه ما رو دعوت کنه یه غذای آشغالی میپزه که حال آدم بهم میخوره لب بزنه بهش

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیا بغلم😅 واسه من خیلی جالبه که همیشه غذاهای خوب میپزه فامیلاشو دعوت میکنه ما رو نمیگه😐 مگه میشه آ ...

تازه ما تو یه ساختمونم بودیم تا مدتها

دخترا و دوماداش میومدن همه دور هم جمع میشدن و صدا بگو بخندشون میومد و من و شوهرم تک و تنها بودیم..

اونوقت بعد عمری پدرمادر من میخواستن بیان خونه‌م آشوب ب پا میکرد و میگفت همممه ما رو باید دعوت کنی😄😄

خدارو شکر ازون زندان نجات پیدا کردم 

آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند!          شجاعت مطلوب نبودن