2777
2789
عنوان

مثل عروس خالم دیدید تا حالا

1033 بازدید | 42 پست

فرداشب خالم مهمون داده همه ما رو

الان دخترخالم میگه عروسمون گفتیم فردا صبح هشت تا ظهر بیاد کمک

من فکر نکنم بتونه بگه نه نمیرمممم

یعنی دلخواهی نیست هرچند اینا میگن اجبار نیست!!

تو دوست آشنا فامیل دیدید که حتی وقت بزنن واسشون😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که عمرا کمک بدم هر وقت دعوتم کنند خونه نامزدم ده صبح میرم راحت می‌شینم ازم پذیرایی می‌کنند 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

بستگی داره مثلا من با عروسم راحتم کاری باشه مثلا میگیم فلان ساعت بیا که تا به خودمون بجنبیم شب شده اونم کاری داشته باشه همینه نه اینکه ساعت مشخص کنیم ولی میگیم مثلا ۸ و ۹ که هر وقت تونستیم بریم یا بیاد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تازه اون عروسشه

من هروقت میریم خونه خالم همینکه میرسیم یه تی و جارو میده میگه برو راپله بشور بعدشم هرروز صب ساعت ۷ باید بیدار شم کار کنم براشون!😐😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)