2777
2789
این داره فضولی میکنه آخه پسرم مثلا جواب نمیده چند بار میپرسه

بزار انقدر بپرسه که خسته شه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به پسرم یاد دادم در جواب اینجور سوال ها بپرسه چطور مگه ؟اتفاق خاصی افتاده ؟یا بگه مادرجون چرا این سوال برات پیش اومد؟😂قشنگ جز میخوره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مادرشوهر منم هربار زنگ میزنه می‌پرسه ناهار شام چی خوردین باردارم دهنم سرویس کرده از نظرش همه چی ضرر داره   دیشب میگه چی درست کردی میگم سمبوسه میگه وااای سوسیس نخور گفتم با مرغ درست کردم اونوروز رفتیم مهمونی صابخونه داشت شربت میآورد سریع گفت نخوریا رنگ غذا داره دلم میخواست ولی از خجالت نخوردم بعضیا دست خودشون نیست عزیزم 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بلهخونشون دو طبقه س بعد اینا طبقه بالان مادرشوهر اینا پایین بعد گف هرروز میومده بالا میگفته ناهار خو ...

والا کاش شوهر منم همینجوری مامانشو جمع میکرد شوهر من اینجوری نیست متاسفانه بهش بگم هم میره یه خرابکاری میکنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
مادرشوهر منم هربار زنگ میزنه می‌پرسه ناهار شام چی خوردین باردارم دهنم سرویس کرده از نظرش همه چی ضرر ...

میگفتی زر نزن پیرزن و میخوردی👺

دلم سوختتت

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

والا کاش شوهر منم همینجوری مامانشو جمع میکرد شوهر من اینجوری نیست متاسفانه بهش بگم هم میره یه خرابکا ...

نمیشه وقتی زنگ میزنه کنارش باشی راهنماییش کنی چی بگه؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

مادرشوعر من کم زنگ میزنن ولی هر وقت زنگ بزنه از دخترم میپرسه شام پخته مامانت ؟ چی پخته ؟ قربون دخترمم برم نمیدونم چرا هیچوقت درست نمیگه هر وقت بپرسه میگه اره آبگوشت پخته 🤣🤣

میگفتی زر نزن پیرزن و میخوردی👺دلم سوختتت

به خدا پدرم درآورده اوایل می‌گفت عیبی نداره اولین نوست ولی بعضی وقتا خیلی کلافه میشم تا یه چیزی دستم میبینه سریع میگه ضرر داره بابا شاید اون لحظه ویار کردم باید بخورم با یه بار که اتفاقی نمیفته تازه خودمم خیلی حواسم هست شوهرمم همینطور حالا میگم اون بابای بچست نگران 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

خودت جوابشو بده بگو بله خوردیم😐😂

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

والا کاش شوهر منم همینجوری مامانشو جمع میکرد شوهر من اینجوری نیست متاسفانه بهش بگم هم میره یه خرابکا ...

حالا مادرشوهر من عید زنگ زده بود به شوهرم می‌گفت رفتی خونه پدرزنت آجیل خریدن مادرزنت غذا درست می‌کنه شوهرمم پیش من بود گوشی رو اسپیکر داشت از خجالت جلوی من آب میشد مونده بود چی به ننش بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو یه خونه زندگی می کنید؟

نه عزیزم ماهی یه بار میرم اونجا به غیر اونم هرروز زنگ میزنه به خودم یا شوهرم که حالم بپرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40