ما شبا دیر میخوابیم ازون ور صبح دیر بیدار میشیم صبحانه و ناهارمون هم طبیعتا دیر میشه مشکلی هم با این قضیه نداریم مادر شوهرم هم اینو میدونه بعد هر سری ساعت یک و دو زنگ میزنه از پسرم میپرسه ناهار خوردی اگه بگه آره میگه چی خوردی یه جوری که انگار براش خیلی مهمه بدونه بگه هم نخوردیم میگه وااای نخوردین ما ناهار خوردیم هر روز کارش همینه نمیدونم چیکارش کنم امروز به پسرم گفتم مامان جون پرسید بگو خوردیم ولی پسرم بچه بی زبونیه سوال پیچش کنه سوتی میده
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
بعد دیگه پسره ب مامانش گفته بود مامان گشنه نمیمونیم ک! چیزی هی هست ک بخوریم مادره هم دیگه ول کرده بود
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
خونشون دو طبقه س بعد اینا طبقه بالان مادرشوهر اینا پایین بعد گف هرروز میومده بالا میگفته ناهار خوردی پسرم؟گفت یبار بهش گفتم جدی جواب بده پسرم دیگه ب مامانش گفته مامان گشنه نمیمونیم ک نان خشکم باشه میخوریم سیرمیشیم
دیگه مادرشوهرم ول کرد
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)