2777
2789
عنوان

کیا اپلیکیشن میلی رو دارن

416 بازدید | 29 پست

معتبره ؟؟؟

داخل ایفون نصب میشه ؟؟

و اینکه کسی استفاده کرده 

راضی هستید ؟!

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مجوز داره دفتر حضوری دازه، از سایتش هم میتونی بری، لطفا با کد دعوت من میزنی؟

اها وب هم داره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
باشه عزیزم

مرسی گلی

یکی دیگه ام هست اونم معتبره

ملی گلد

اون یکم دیر تر پولو میریزه، مثلا میلی برا من سریع ترین حالتش ۵ دقیقه بوده، بیشترین یک روز

ولی ملی گلد، یک روزه میریزه

اگ اونم خواستی بزنی، بگو لطفا کد دعوت بدم

میلی پنج سوت هدیه میده

ملی درصورت ده سوت خرید، ده سوتم خودش میده

تجارت چطور ؟؟

ندارم کارت تجارت

ولی کلا بین اپ ها، میلی سریع ترینه

طلایین هم خوبه، اونم سریع و معتبره،منوش چیز خاصی و پیچیده ایی نداره ها، ولی مثلا میلی و ملی از اون روون تره کار کردن باهاشون

مرسی گلییکی دیگه ام هست اونم معتبرهملی گلداون یکم دیر تر پولو میریزه، مثلا میلی برا من سریع ترین حال ...

اها کدومش بهتره 

اینم معتبره؟

ندارم کارت تجارتولی کلا بین اپ ها، میلی سریع ترینهطلایین هم خوبه، اونم سریع و معتبره،منوش چیز خاصی و ...

قربونت برم عزیزم خیلی لطف کردی