2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک راجب اینستا

77 بازدید | 11 پست

سلام دخترا من دیروز یکدفعه پیجم زد ( پیج شما تعلیق شده )

قسمت اعتراض زدم هم فیلم فرستادم هم عکس کارت ملی امروز رفتم زده حساب شما برای همیشه بسته شد و تمام 

چیکار کنم؟

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کردی؟

هیچی خدا وکیلی من حتی پیجم پرایوته

تو بگو حتی یه فحش باهاش ندادم

حالا بگید راحلی داره درستش کنم یا نه؟

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

مگه چیکار کردی اینستا معمولا قبلش هشدار میده که😬

نه هیچی هیچی 

هیچی خدا وکیلی من حتی پیجم پرایوتهتو بگو حتی یه فحش باهاش ندادمحالا بگید راحلی داره درستش کنم یا نه؟

جایی کامنت نذاشتی برای گزارش رد کنن؟

درست نمیشه دیگ‌ کاریش نمیشه کرد

مگر اینک پیجت مهم باشه پر فالور پول بدی یکی برگردون

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

تو قسمت وضعیت حساب ننوشته دلیلش چیه؟

نه کلن نزده

الان میشه بیخیال دلیل بشی

من دنبال راحلم اگر راحلی داری ممنون میشم بگی 

جایی کامنت نذاشتی برای گزارش رد کنن؟درست نمیشه دیگ‌ کاریش نمیشه کردمگر اینک پیجت مهم باشه پر فالور پ ...

نه بابا پیج شخصی

اما پر عکس و کلیپ پسرم بود 😭😭😭😭😭😭

فقط ناراحت اونام وگرنه گور بابای پیج

ندارمشون تو گوشیم

ای خدا