2777
2789

یه پسرس همکاریم باهم ولی اون یجای دیگ کار میکرد و من یجای دیگه و همو تو اینستا فالو داشتیم و مداااام استوریامو ریپ میزد و پست میفرسادو....

تا اینکه یدفعه محیط کارش شد همونجایی ک من بودم.ولی یجا نبودیم اون کلا یه بخش دیگس.فقط یکبار همو از دور دیدیم همین

بعد اون هم همش پیام میداد خلاصه اومد پیشنهاد داد ک اشنا بشیم و اینا منم از ظاهرش خوشم اکمده بود قبول کردم.اینم بگم اصلا پولدار نیست ماشینم نداره

شمارمو گرفت و دوهفتس تو تلگرام حرف میزنیم و نسبت به دیدش به رابطه خیلی خوشم اومده ازش و انگار ادم باخانوده ای ب نظر میاد

و تو این دوهفته با اینکه شمارمو داره ولی اصلا حرف از تلفنی حرف زدن نزد.برام نشکوک بود تا اینکه پریشب رک بهش گفتم چرا زنگ نمیزنی و ممکنه متاهل باشی یا فیک و... و خیلی بهش برخورد و از شناسنامش عکس داد و یجوری شد

بعد فرداش یکبار زنگ زد ک من ندیدم تماسشو.و دیگ نزد و دوباره تو تل فقط تکست داد!یعنی منتظر بود من رنگش بزنم؟خودش نمیتونس اون حرف منو نادیده نگیره و دوباره تلاش کنه زنگ بزنه؟

امروزم باز زنگ نزد!

خیلی دودلم قراره باهاش برم دیت.نظر شما راجبش چیه؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

از طرفی میگم گیرم دیت تجربه میشه حالا یا اوکی میشه یا تجربه.ولی از طرفیم چون دورادور همکارمه و بخاطر این رفتارش ک حس میکنم شاید از رو خساست زنگ نمیزنه دودلم

از طرفی میگم گیرم دیت تجربه میشه حالا یا اوکی میشه یا تجربه.ولی از طرفیم چون دورادور همکارمه و بخاطر ...

چه خساستی😐

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی رحمانه بنظرمیاد ولی نظرم اینه تا یه پسر شدیدا مشتاق و هول شما نیست باهاش دیت نرید بزارید خودشو ...

والا خیلییی خودشو مشتاق نشون میداد البته تو چت!

وا نه خساست چیهوقتی چت می‌کنین و همو می‌بینین زنگ دیگه چرا بزنه خبمن سه ساله لانگم سر جمع ۱۰ بار زنگ ...

اینجوری هم دیگه خوب نیس 

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

نصیحت میکنم بهت که هرگز منتظر نباش 

خودتم درگیر کسی نکن

طرف خودش بخواد دوتا دست داره میتونه گوشی بردارع 

یک دیقه زمان میبره تا فکش تکون بخوره و حالت جویا بشه

ولی یارو تکونی ب خودش نمیده تو هم وقتت داری تلف میکنی 

و تمام فکرت میشه چرا چرا چرا

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وا نه خساست چیهوقتی چت می‌کنین و همو می‌بینین زنگ دیگه چرا بزنه خبمن سه ساله لانگم سر جمع ۱۰ بار زنگ ...

وا خب من تاحالا صدای این ادمو نشنیدم!واقعا پشمام ریخته

اخه تو چت ک ادم نمیتونه خودشو بروز بده ک